1 Recenzii SKU: w98149

NOU 1 buc 15x15cm 304 din Oțel Inoxidabil Țesute de Sârmă de Înaltă Calitate de Screening Filtru Foaie 60 Ochiuri

In stoc


{infomodule}

Din Oțel inoxidabil 304 Plasă #60 Pânză de Sârmă Ecran de 6"x6"

Material: otel Inoxidabil

Dimensiune:15x15cm(6"x6")

Ochiurilor de plasă:60

Caracteristică:

Utilizate pe scară largă în acid și alcaline mediu de screening și de filtrare, grătar plase, plase de artizanat, utilaje alimentare plase, plase de gătit, pot fi de asemenea folosite pentru materiale solide clasificare filtrare, lichid și nămol de filtrare este utilizat pe scară largă.

Pachetul include:

1 X 6"x6"Plasă de Sârmă Pânză Ecran

Ecran mic de cunoștințe:

Sârmă diametru: 1 mm = 100 filament (de Exemplu 100 filament = 1 mm, 90 filament = 0.9 mm, 85 filament = 0,85 mm, 15 filament = 0,15 mm, 10 filament = 0,1 mm, 8 filament = 0.08 )

Ochiurilor de plasă: 25,4 mm lungime de numărul de găuri în număr de ochi.

Diafragma: 25.4 ÷ plasă de sârmă cu diametrul de = diafragma. (Exemplu: 30 ochiuri de 25 de mătase deschidere de calcul: 25,4 mm ÷ plasă de 30 de sârmă cu diametrul de 0.25 mm = diafragma 0,6 mm).

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate comisioanele, taxele de brokeraj, , și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

5.34lei

Distribuiti

500 De Plasă, Din Oțel Inoxidabil, Plasă De Sârmă Hexagonale, 304 Din Oțel Inoxidabil Filtre De Metal, Stanless Tablă De Oțel, Plase Din Aluminiu Foaie, Foaie De Otel Inoxidabil, Inox 4 Ochiuri Foaie, Ochiurilor De Plasă Din Oțel Inoxidabil, Doersupp șurubelniță, Plasă De Sârmă Din Oțel Inoxidabil.

Nume De Brand doersupp
Numărul De Model SKU572181
Utilizare Comerciale Fabricarea
Origine NC(de Origine)
Tip Instrument De Mână Piese
material DIN OȚEL INOXIDABIL
Cauta