0 Recenzii SKU: w947

Pentru ipad mini 1 A1432 A1454 A1455 Ecran Tactil Digitizer panou Cu IC / Ecran LCD de reparatii Pentru ipad mini 1 Comprimat de reparare

In stoc


Pentru ipad mini 1 A1432 A1454 A1455 Ecran Tactil Digitizer panou Cu IC / Ecran LCD de reparatii Pentru ipad mini 1 Comprimat de reparare

Vă rugăm să rețineți! !! !!

Attenzione:

* Guida all 'installazione non inclusa, Noi non siamo responsabili per eventuali danni causati da installazione di questo accessorio, si prega di essere sicuri di sapere veni installare prima di fare un' offerta, grazie per la vostra comprensione gentile!

* Abbiamo appena în grado di garantire quello che avete ricevuto che sarà compatibile con il comprimat,

* Si prega di NON primit se non si accetta onu a + grado compatibile cu ecran tactil digitizer con diversi cavo della flessione numeri vin il nostro titolo/descrizione/foto uniti è fuori di alimentazione nel mercato, grazie!

W e a testa toate produsele înainte de expediere.Dar nu putem controla totul, iar ecranul este ușor de deteriorat în timpul transportului.Prin urmare, testa produsul înainte de instalare.Dacă ați găsit unele probleme, vă rugăm să nu instalați și să ne contactați.Dacă nu ați testat de instalare, nu vă putem oferi service post-vânzare și serviciu de rambursare.Noi nu suntem responsabili pentru orice probleme care apar în timpul procesului de instalare.

De ce ne alegeti pe noi?

Avem mai mult de 10 de ani de experiență în industria electronică și produsele noastre sunt de vânzare bine în atât interne, cât și piețele offshore.

1. Comenzi vrac vor fi furnizate pentru tine la un nivel acceptabil de scăzut preț.

2. Gamă largă de piese de schimb, vă rugăm să vizitați magazinul nostru pentru a vedea mai multe.

3. Livrare rapida-cele Mai multe elemente vor fi livrate în termen de 24 de ore. 4. Ofere o după-vânzare de sprijin prin mesaje, e-mailuri, etc.

5. Prietenos politica de returnare.

Condițiile de garanție și politica de returnare:

Nu oferim garantie pentru aceste produse

1. Cu privire lipsă / piese defecte, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile de la primirea coletului, iar noi vom aranja să reship element.

2. Cumpărătorul ar trebui să-l schimb cu noi prin e-mail înainte de a se întoarce elementul, astfel încât cumpărătorul suportă de transport și costurile de manipulare, și elementul trebuie să fie, de asemenea,

3. La returnarea bunurilor, vă rugăm să le-a pus în cutie și cutie de ambalare.

Va vom returna o parte imediat după primirea parte, taxa de transport nu este rambursabil, iar taxa de transport va fi achitat de către cumpărător.

Atunci când problema poate satisface

Vă rugăm să lăsați accesorii pentru profesionisti.

Ecranele noastre au fost testate înainte de expediere.

După ce vă confruntați cu o problemă, urmați acești pași

Vă rugăm să înregistrați video

1. Asigurați-vă că placa de bază este de lucru în mod corespunzător, apoi montați și instalați-l în mod corespunzător.

2. Modelul și fragile eticheta poate fi văzut în video cu logo-ul companiei (QMY)

3. Dacă nu puteți să-l folosească în mod corect în funcție de operație, vom procesa răspunde cât mai curând posibil.

Atâta timp cât confirmare este motivul nostru, compania noastra va purta responsabilitatea.

Vă mulțumim pentru cooperare!

timp de livrare:

1. Următoarele sunt estimate de livrare ori în diferite țări (estimat numai, nu garantat):

2. SUA / marea BRITANIE / Australia 7-30 zile lucrătoare.

3. 7-35 zile de lucru în Canada.

4. Franța / Spania / Germania poate avea 7-30 zile lucrătoare.

5. Europa de est poate dura până la 16-30 de zile lucrătoare.

6. Italia / Brazilia / America de Sud poate dura până la 30-50 de zile lucrătoare.

7. DHL Express shipping: 7-12 zile lucratoare (cost suplimentar necesar)

Compania noastra nu este responsabila pentru impozite și taxe în țara clientului.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea companiei noastre, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv.Este nevoie de doar 1 minut.vă mulțumesc foarte mult!

Lucrăm din greu pentru a vă oferi cu 5 stele, servicii pentru clienți.De indata ce vom primi feedback-ul dvs. pozitiv, vom lăsa feedback-ul pozitiv.Deci, dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem face dreptate!

Lucrăm de luni până sâmbătă și vom răspunde la tine în termen de 24 de ore și așteptăm cu nerăbdare pentru a vă contacta.vă mulțumesc foarte mult

Despre Qimengyan Electronic Technology Co., Ltd .:

Qimenyan Electronic Technology Co., Ltd.Produsele noastre principale includ: 2.5 inch-10.4 inch sau cristale lichide (LCD) și ecran tactil, toți copiii sau dispozitive portabile LCD si touch screen, industriale diverse ecrane LCD, echipamente medicale ecrane LCD, GPS Auto și ecran LCD.Sursa de alimentare de comutare

Toate produsele de mai sus pot fi comandate în vrac.Poate oferi cele mai bune prețuri și produse de calitate, la cerere.Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați.

52.77lei 55.52lei

Distribuiti

Ipad 1 Ecran, A1490, A1454 Pret, A1489, Tableta Samsung Wifi, A1489 Atingeți Ecranul Acasă, Ecran Lcd Ipad Mini 5, Display Ipad Mini2, A1489 Lcd, Display Ipad Mini.

Numărul De Model Mini 1 Mini 2 A1432 A1454 A1455 A1489 A1490 A1491
Compatibil Marca Pentru Apple
Dimensiunea De Afișare 7~10 Inch
Tip De Produs Tableta LCD
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Cauta