0 Recenzii SKU: w939

Crăciun Tapiserie Moș Crăciun Zboară Sania Agățat de Perete Ninge Perete Pătură pentru Dormitor Dormitor Living Room Decor Petrecere

In stoc


【Detalii】

Tapiseriile sunt realizate din super moale ușoare tesatura de poliester.Oferind culori vii și linii clare.Material rezistent, reutilizabil pentru interior și în aer liber.Blând se spală la mașină sau de mână se spală cu apă rece, fără înălbitor, nu mare căldură uscată.

Descriere Produs:

【Caietul de sarcini】 Culoare: colorat Material: Super moale din poliester Dimensiune: dimensiunea Multe pentru a alege.Pachetul Inclus: 1 x Tapiserie (veni cu unele accesorii)

Domeniul de aplicare de aplicare:

Crăciun tapiserie este astfel un decor multifuncțional, îl puteți folosi ca artistică pe perete, perdeaua sau fata de masa pentru a îmbunătăți casa ta atmosfera artistică, făcând familiile sau prietenii se simt un alt mister.Dacă vă place de camping, ar putea fi un perfect pătură de picnic prosop.

【Notă】:

1.Puteți să-l spele și atârnă să se usuce înainte de a utiliza.Temperatură scăzută de călcat pe ea este, de asemenea, de lucru.Nu vă faceți griji tapiserie va apărea cutelor. 2. Tapiseria este foarte ușor să stea, prin utilizarea pioneze decorative, bolduri, Pioneze sau benzi Velcro. 3. Vă rugăm să permiteți-1 - 2 cm (0.4" - 0.8") abateri din cauza manuală de măsurare. 4. Vă rugăm să înțelegeți mici de culoare variază de la produs ca urmare a diferitelor lumină și ecran de afișare. 5. Vă rugăm să nu-l spele cu alte elemente sau de mare foc uscat de mașină

personaliza:

Click pe imaginea de mai jos pentru a personaliza tapiserie model

33.36lei

Distribuiti

Aztec Tapiserie, Pătură Tapiserie, Tesatura Luna, Pătură Mandala, Paris Tapiserie, Zeita Tapiserie, Mandala Unicorn, Bayeux Tapestry, Plaja De Capsuni, Covor De Perete.

Model Tip Desene animate
Tip De Curățare Mașină De Spălat
Origine NC(de Origine)
Cauta