0 Recenzii SKU: w89609

50 buc DHL 26cm*14cm Fibra de Carbon Mașină de Film de Vinil Folie Autocolant Anti Scratch Mare Scraper Racletă de Instrumente

In stoc


Prieten Drag,

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră.

Vom trimite pachetul prin "China Post Obișnuit Pachet Mic Plu s" prin YANWEN EXPRESS.Vă rog să observați că, China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu-i totuna cu china post air mail, nu avem informații de transport maritim pe orice web .Dar putem promite, rusă poate primi pachetul termen de 90 de zile, Brazilia poate primi pachetul termen de 120 de zile, și alte țări pot primi pachetul in termen de 60 de zile, dacă nu a primit în timp, va vom returna.

Vă rugăm să acorde o atenție inainte de a comanda!!!

Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, asta înseamnă că sunteți de acord cu regulile.

Vă mulțumesc foarte mult pentru o mai bună înțelegere și colaborare!!

Brand: qili

Model: RZ-14

produs : hard alb card racleta

Dimensiune: 25.6 x14 CM

Material : PP Greu

Utilizare: Vinil instala instrumente, instrumente de constructii, industria de instrumente

Caracteristică: Flexibil, eco-friendly, au stoc mare, ar putea furniza bunuri într-o perioadă scurtă

1.Oferim produse de bună calitate,preț mai mic, și cele mai bune servicii,și o garanție de trei ani.

2.Produsele din magazinul meu sunt mai noi pe piața Chineză.

3.Putem efectua transportul la ziua când plata confirmat de pe Wyltv.ro.

4.Vom fi appraciate dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Și am sincer sper să stabilească pe termen lung relație de cooperare nava.

5.Ne-ar dori să-ți trimit niște tradițională Chineză cadouri pentru fiecare comandă în timp.Și tu poți spune-mi ce ai vrea.Vom încerca cele mai bune pentru a satisface cererile dumneavoastra.

1.Putem accepta tot felul de plată.

2.Vă rugăm să confirmați produs și adresa de livrare.Și vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a spune cât de mult valoarea poate scrie potrivit despre produse.

3.Vom aranja livrare după comfirmation pe Wyltv.ro.Vă rugăm să nu cereți de transport maritim odată ce ai plasat comanda.Multe mulțumiri!

4.Vom lăsa un mesaj pentru a vă spune numărul de urmărire după ce comanda a fost expediat.Și vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare cu privire la transport.

1.Vom trimite comanda dupa Wyltv.ro a confirmat comanda.Despre transport maritim de timp,în General Vorbind,3~5 zile pentru DHL/UPS livrare.7~10 zile pentru EMS livrare.15~30 de zile pentru HK Post Air Mail de livrare.

2.Vă rog să observați că, dacă adresa de livrare este o zonă de la distanță pentru DHL, aveți nevoie pentru a plăti alte 36usd pentru telecomanda taxele de transport maritim.

3.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune scopul de valoare, care ne pot scrie pe ambalaj.Avem multă experiență pe vămuire.Te rog, spune-ne ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului, astfel încât să puteți evita să plătească taxa mare.După cum știm,Ungaria, Federația rusă și TURCIA s-au stricte privind politica de import, deci dacă pachetul dvs. este de a merge în aceste țări, trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne care este cel mai bun.Dacă sunteți din Brazilia, trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL).

1.Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea coletului, daca ai un produs defect.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre de produse și doresc să se întoarcă la noi, vă rugăm să faceți o contaction adânc cu noi în termen de 7 zile după ce a primit comanda.Sau nu vom face o înlocuire sau de restituire.

3.Atunci când returnați un produs de la noi, vă rugăm să trimiteți înapoi cu ambalajul original și să ofere numărul de urmărire .Și trebuie să întreprindă spate taxa de transport maritim.Deci, vă rog, să fie atent înainte de a plasa o comanda.

4.Va vom returna când am primit înapoi produsul.Dacă doriți un înlocuitor,va încărca înapoi taxa de transport,iar noi va percepe taxa de transport maritim înapoi la tine.

1.Vom appraciate mai devreme de confirmare atunci când a primit comanda.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

1.Timpul nostru de lucru este de la 8:30 am - 23.00 pm.

2.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări sau probleme, atunci când nu on-line.Noi vă va oferi un răspuns atunci când am primit mesajul tău.

3.Noi călduros bun venit ancheta dumneavoastră în orice moment.

4.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj la Trademanager cn1510951628 .

342.33lei

Distribuiti

Agrafe 50 Buc, Soloplay 50 Buc, Mici Racleta, Fazan 50 Buc, Cauciuc Racleta, Freeshipping 50 Buc, Ramură De Molid 50 Buc, Inele De Pigment 50 Buc, Masina Racleta De Cauciuc, Gândac 50 Buc.

Element De Volum /
Nume De Brand qili
Articol Greutate 0.08kg
Tip De Element Plastic & Cauciuc De Îngrijire
Caracteristici Speciale Piața racla
Tip De Material Modificat Pp
Cauta