0 Recenzii SKU: w836

Transport Gratuit! Original, Nou D800 D800e CF Card Slot Bord CF Flash Slot pentru Card de Memorie Bord Reader Pentru Nikon D800 D800E

In stoc


Stimate Cumpărător Prieteni: bine ati venit la PT Industria magazin!Magazinul este situat în cel mai mare din Asia piața de electronice în Shenzhen, angajat la camere digitale și camere video SLR piese de reparații.Ne sunt angajate în aparat de Fotografiat Digital SLR aparat de fotografiat industria de reparații de mai mulți ani, cu o gamă largă de reparare de piese de schimb.Va putem oferi o mulțime de piese,Placa de baza, ecran LCD, cablu flex, CCD, Lentile și Așa mai departe.Magazinul vinde mărfurile au cel mai bun service în garanție.Pentru comenzi vrac, vă rugăm să ne contactați!

Skype: hujun000000126

Despre Noi: tehnicienii Nostri au mai mult de zece ani de experiență în digital aparat de fotografiat industria de reparații.Ne-am oferit clienților noștri cu un nivel ridicat de satisfacție pentru produsele noastre și satisfacție.Avem nevoie de serviciile noastre să fie rapid, astfel încât să ne asigurăm reparații noastre să ia nu mai mult de 48 de ore, iar produsele noastre pentru a fi expediate în termen de 5 zile lucrătoare de la achiziție.Produsele noastre sunt de calitate asigurat!Acestea sunt livrate către clienții noștri în brand-stare nouă!Cel mai important, costul pentru produsele și serviciile noastre sunt stabilite la preturi rezonabile!Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții noștri și pentru a atinge 100% satisfacție de toți clienții noștri

Plata: acceptam Alipay,TT,Western union,Moneygram etc. alege cea mai convenabilă pentru tine.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Transport & Pachetului:

Nava în statele UNITE ale americii, prin intermediul Epacket poate dura în jur de 7 - 15 zile lucrătoare, cu număr de urmărire.

Postul va fi livrat în termen de 24 de ore de îndată ce plata dvs. verificate.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice personalizate/taxe impozite suportate în țara dumneavoastră.Retur si Schimb Politica de Returnare sau de schimb este acceptată numai unul.Elementul trebuie să fie returnate ca a primit,nu a fost folosit,nu deschis,nu sunt deteriorate.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport.Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.

Feedback: În scopul de a vă oferi un serviciu mai bun, vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul este viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.Pentru că, considerăm, de asemenea, un NEUTRU feedback-ul ca un feedback NEGATIV.

Contact: Dacă există orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi prin intermediul Wyltv.ro.vom răspunde în termen de 24-48 de ore,cu excepția vacanță.

Cine Suntem: Suntem o manufacurer pentru camera de piese de schimb,noi sunt binevenite atât cu amănuntul și en-gros de clienți,dacă aveți nevoie de cantități mari,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi pentru a obține un preț mai bun

Cald prompt:

1. atunci când plasați o comandă, vă rugăm să confirmați în mod clar ceea ce ai nevoie și imaginea noastră este de același ordin din nou.

2: din cauza accesorii digitale, cantitatea este prea mult, tot nu a reușit să încărcați, de drag în magazinul nostru nu a găsit produsul care aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

3: magazinul nostru vinde întreținere clasa accesorii pentru întreținere și personal tehnic, inainte de a cumpara, vă rugăm să determine sa cumpere un aparat foto bun simptome,

4.Pentru că acestea sunt piese de reparații, vă rugăm să confirmați aparat foto bun defecțiune, cumpărătorii pentru judecata vina, vand piese greșite, suntem nu se pot întoarce, vă mulțumesc pentru înțelegere.

5.simptomele de eroare de judecată, acest magazin nu este responsabil pentru.Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați serviciul clienți, am toată inima pentru dvs. de servicii.

6: cumpara produsul dupa primi, simt că este ceva în neregulă cu produsul după instalare, vă rugăm să contactați serviciul clienți, gratuit nostru de orientare tehnică.

7: magazin avem doar "PT Industria" comanda vă rugăm să identificați în mod clar "PT Industria" și LOGO-ul .Alte magazine fara "PT Industrie" a cuvântului nu este magazinul nostru.

8: Produsele trimis după cumpărători, vă rugăm să fie sigur de a monitoriza îndeaproape de transport de informații, în timp util, cu un singur număr poștal local anchete, ca nu cumva cauza pierderi inutile.Poștale de livrare nu este în unele țări cumpărători, vă rugăm să fi sigur pentru personal cu numărul unic pentru poștală locală pentru pick-up.Sper că ai cumpara si comanda produse fericit în magazinul nostru,de Asemenea, Ne așteptăm să stabilească lungă perioadă de timp prietenos relație de cooperare cu tine.Pentru Mai multe Produse într-un timp pot discuta mai multe reduceri cu noi,vă mulțumim pentru dvs. de a alege și de a avea încredere în noi!

123.16lei

Distribuiti

Canon R5, Cititor De Carduri Xqd, Nikon Sd Slot, Canon Sd, Profesionale Sd, Nikon Sd, Compact Flash, Sd, Canon Slot, Card Reader Sony, Xqd.

Tip Slot Pentru Card De Memorie
Numărul De Model D800 D800E
Aparat Foto Compatibil Stil Dslr
Nume De Brand JDY
Cauta