0 Recenzii SKU: w810

Bumble Bee Bucătarul suedez Miere de Albine Elf Acasă Bucatarie Decor de Albine Raft Niveluri Tava Decoratiuni, Set de 2

In stoc


Bumble Bee Bucătarul suedez Miere de Albine Elf Acasă Bucatarie Decor de Albine Raft Niveluri Tava Decoratiuni, Set de 2

Ia-ți de acasă un set de albine Gnomi: Gnome este privit ca noroc și va fi de multe ori găsite în viață într-căpriori de hambare cazul în care ea va veghea asupra animalelor.perfect pentru decorarea casa ta sau fermă și un excelent cadou perfect pentru prietenii tai!

Complet manual cu materiale de calitate: pălărie Bucătar și corpul sunt realizate din cârpă moale.Șirag de mărgele de lemn nasul, faux blana barba/panglica, împodobită miere dipper/lingură și un pic de albine sunt sigur de a lumina casa ta.Fata bucătar deține o miere cupă, în timp ce băiatul chef deține o lingură.Doar o completare perfectă pentru primăvară și vară decoratiuni bucatarie.

Adorabil dimensiuni: întreaga albine suedeză Nisse măsuri de 8 centimetri de la cap la degetele de la picioare.Perfect pentru a pune pe niveluri tava, raft, pervazul ferestrei, ca de afișare sau chiar să le trimiteți ca ziua de nastere sau un cadou de vacanță.

Obține aceste două Buzz și dulce ca mierea: Cine spune că albina elf trebuie să fie ambalate departe după utilizarea?Aceste mici zumzet baieti arate bine tot anul.Special pentru primavara si vara.Păstrați-le în jurul pentru a aduce noroc la casa ta sau de fermă.

culoare: galben

Material: pânză

Conținutul Pachetului:

2 * diferite păpuși

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

58.20lei 73.64lei

Distribuiti

Albine Ambarcațiuni, Ferma, Albine De Imprimare, Luna Perna, Tavi Decorative Rosegold, Fermă Semn, Beekeep, Albinele Decor Plante, Esky Miere De Albine, Celuloza Pânză.

Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Stil Modern
Cauta