0 Recenzii SKU: w80961

Pentru BMW Seria 5 G30 G38 2017 2018 Auto Tapiterie Usa Panou Protector Real Fibra de Carbon Interior Auto Piese de Modificare

In stoc


Modele aplicabile: Pentru BMW Seria 5 G30 G38 2017 2018 Material: real fibra de carbon Condiție: 100% Caracteristici: decorativ protecție autocolante, hardcover materiale, rezistență la uzură, puternic flexibilitate, materiale de protecție a Mediului, se adaugă un frumos protecție autocolant pentru masina ta metoda de Instalare: Ștergeți poziție aveți nevoie pentru a lipi, și direct rupe adeziv pe partea din spate a produsului pentru a lipi.Convenabil și simplu metoda de instalare poate aduce un sentiment diferit pentru masina ta Produsă într-o ISO9001 de înaltă calitate din fabrică și a fost exportat peste tot în lume, vă Rugăm să confirmați dacă este același ca imaginea înainte de instalare Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor notă: vă Rugăm să acorde o atenție la produs și de masina ta, atunci când plasarea unei comenzi.

Instalarea Măsuri:

1. Fi sigur pentru a curăța și usca locația de instalare.

2. Reglați cu atenție testul la o parte, în poziția de instalare.

3. Scoateți cu atenție a etichetelor autoadezive și căldură banda cu un uscător de păr înainte de instalare.

4. Asigura cu atenție poziția și extinde-l la o parte.Apăsa greu, timp de trei minute.

5. A nu se expune la lumina soarelui sau apa în termen de 48 de ore.

6. Puteți merge la un profesionist auto magazin să-l instalați.

Politica De Returnare

1. Dacă există o problemă cu articol, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

2. Fără întoarcere va fi acceptabil peste 14 zile după pachetului fi primit.dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm să ne contactați imediat.

3. Dacă există defecte și incorecte sau element deteriorat, vă Rugăm să furnizați o fotografie clară a elementului pe care ați primit(inclusiv ambalaj & livrare eticheta).

4. Am foarte recomandat profesionale de instalare pentru toate produsele, instrucțiuni de instalare nu sunt incluse în unele produse.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru retur taxele de transport maritim în orice caz, de Transport, predarea taxele sunt nerambursabile în orice întoarcere caz.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: //global.cainiao.com/ (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

981.08lei 1 043.70lei

Distribuiti

Bmw G30 M Performance, Blana Tapiterie Auto, Countryman Piese De Interior, Piele Tapiterie Auto, Femeile Tapiterie Auto, Isuzu Piese De Interior, Fibra De Carbon G30, 2009 Piese De Interior, Tapiterie Auto Motor, Passat Piese De Interior.

Nume De Brand owntycar
Tip De Material Real Fibra De Carbon
An 2017 2018
Element De Lungime 0inch
Articol Greutate 310g
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Înălțime Element 0inch
Tip De Element Interior Semifabricate
Instalare Spate cu automtive bandă adezivă
Numele Modelului LKLW-CYTQ-011
Culoare Negru model
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 0inch
Montarea Pentru BMW Seria 5 G30 G38 2017 2018
Cauta