0 Recenzii SKU: w798

Semi-permanent, tatuaj mașină de Ceață Tatuaj de sprâncene mașină de LIBERTATE-01 Buze micro-finisare spranceana mașină 1 buc

In stoc


Semi-permanent, tatuaj mașină de Ceață Tatuaj de sprâncene mașină de LIBERTATE-01 Buze micro-finisare spranceana mașină 1 buc

Dacă aveți orice altceva pentru a înțelege, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu atenție.

Afișare produs

Pachetul contine:

Libertatea Panou CNC*1

Mașină pen + linie *2

Panoul de raft*1

Pix metalic titularul *1

Un ac / singur ac * 10 , turul trei * 10 , MTS ac * 3

Deosebita caseta din aluminiu *1

Manual de limba engleză *1

Satisfactia Clientului:

Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"(368.42 usd), ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!

Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, ne va ajuta pentru a aranja transportul de international expres și direct, livrare la adresa ta(ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!

1)În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim, atunci Când primiți pachetul, Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet, trimite imediat un mesaj la noi, ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

2)dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau de transport maritim, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.

3)Și feedback-ul dvs. este extrem de important pentru magazinul nostru, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și server-ul nostru ,după ce a confirma această comandă, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, avem, de asemenea, vă va da "PERFECT 5 STELE",

Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

1 025.50lei 1 152.24lei

Distribuiti

Tatuaj Ureche, Christian Tatuaj, Tatuaj Mic, Bataile Inimii Tatuaj, Culoare Tatuaj, Mama Tatuaj, Cruce Neagră Autocolant, Munte Tatuaj, Gratuit Gât Desene Sau Modele Tatuaj, Viața Tatuaj.

Starea noi
Modul LIBERTATEA-01
Număr produs FL2928
Nume De Brand LZHZXY
Tip Vertical
Notă Manual de limba engleză
Numărul De Model LIBERTATEA-01
Cauta