0 Recenzii SKU: w791

Camuflaj Tactice Sac De Vânătoare Militare Sac De Mesager De Călătorie Excursie Genți De Mână Rezistent La Apă Om Crossbody În Aer Liber, Genți De Mână W

In stoc


Descriere:

1 Aceasta husa este fabricat de înaltă calitate 1000D nailon tesatura.Este puternic, durabil și rezistent la uzură.Este, de asemenea, rezistent la apa si anticoroziune.Ea nu va dispărea, chiar dacă nu este ușor să putrezească în apă.

2 husă modelului spate este conceput cu un sistem Molle pe care pot fi încărcate în vesta, curea, rucsac și alte instrumente pentru a utiliza, transporta o varietate de moduri, este un multi-funcțional în aer liber instrument.

3 husă are un cârlig și buclă de fixare de design, care poate fi deschis și închis cu ușurință.Se poate asigura că lucrurile nu va cădea cu ușurință în geantă.Este un seif în aer liber gadget.

4 Această husă este utilizat pe scară largă și poate fi folosit ca o lanternă, sac, spray sac și diverse sac, țigări, telefoane mobile, chei, brichete, toate pot fi puse în această pungă, care aduce confort mare pentru activități în aer liber.

5 Partea din față a sac este, de asemenea, personalizate cârlig și buclă de fixare de design, pot fi lipite pe partea de propria lor personalitate de obiecte mici, subliniind personalitatea și sens de design.

Caietul de sarcini:

Tip: sac de Vânătoare

Material: Nylon

Culoare: așa cum se arată

Dimensiune: 20.5*12cm

Folosit pentru tactici, vânătoare, camping

Pachetul include:

1*Tactice sac

44.25lei 57.45lei

Distribuiti

Drumeții Instrumente De Copii, Hewolf Cort, Echipamente De Instrumente Drumeții, Oamenii Drumeții Instrumente, Rucsac Vintag, Drumeții Instrumente Magice, Norul Naturehike, Cort Uriaș, Curier Sac Galben, Geanta Scorpion.

Origine NC(de Origine)
material Nailon
Nume De Brand Hewolf
Cauta