0 Recenzii SKU: w770

Bowknot drăguț animale de Companie Zgarda cu Clopotel

In stoc


Descriere Produs

Drăguț Bowkont animale de Companie Zgarda cu Clopotel Material:Pânză Dimensiuni:8.5*4cm Potrivit pentru:Mici sau mijlocii câine

Dimensiune

Colour display

PS:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferență în manualul de măsurare.

Detalii Imagini

Drăguț Bowkont animale de Companie Zgarda cu Clopotel

FAQ

En-gros

Dacă speranța de a comanda comanda în vrac, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Cât timp voi primi coletul ?

Diferite metode de transport lua diferite de timp, puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră atunci când vă ridicați comanda.

Client service

În scopul de a oferi cele mai bune produse și servicii, feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom continua să se îmbunătățească.

6.22lei

Distribuiti

Ceas Diver Citizen, Pictura Murala Trandafiri Roz 3d, Mitsubishi Asx Masca, Powergreen 10000mah, Elice Barca 24 V, Bigudiu De Păr Autocolant, Elice 9 1 4x11g, Hair Iconic, Powerlite S41 Epson.

Număr Articol FW090027
Setați Tipul No
Tip De Element Leg & Papion
Numele Produsului Drăguț Bowkont animale de Companie Zgarda cu Clopotel
material Pânză
Culoare Așa cum se arată
DIMENSIUNE 8.5*4CM
Cerere Mici sau mijlocii câine
Tip Câini
Cauta