0 Recenzii SKU: w76568

Corp din aluminiu Tambur Filare de Mare Viteză G-Raport 5.2:1Fishing Role, cu Linie tija de Cupru rack de mers cu mașina de Pește Unelte de Pescuit Reali

In stoc


Caracteristici:

1. Cu 0.3 MM linie de aproximativ 40-50 de metri transparent linie.

2. Selective Silent Anti Sistem Invers

3. Toate metal de pliere braț

4. Culbutorului poate fi Stânga / dreapta schimbate.

5. Manopera rafinat

6. Tija de cupru rack de mers cu mașina

7. De Zinc din aliaj cu duritate mare dinte disc

8. Viteză mare de imprimare de rulment

9. Pentru transporturile mari, acest alineat de nave de pescuit de imprimare este aleatoare.

10. Instrument Perfect pentru pescuit.

Caietul de sarcini:

Raport de transmisie: 5.2:1

Element greutate: 165g / 5.8 oz

Greutate pachet: Aprox. 180g / 6.3 oz

Linie capacitate (mm/m): 0.18/145 0.20/200 0.25/125

Pachete:

1 x Rolă de Pescuit cu 0,3 mm Linie de 40 de Metri

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Elemente

vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul cu un ordin de un ordin.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic de timp).Între timp,puteți alege DHL Express pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți,vă rugăm să returnați-l returna în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii,upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Am f primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar,ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

6.39lei 8.18lei

Distribuiti

8 Kg Drag, Fg, Flyfishing Tambur De Aluminiu, Rolă De Pescuit Tica Aluminiu, Dual Frana Tambur, Futaba Radio, 4pv, Roz Tambur, Piscifun, Aluminiu Tambur De Pescuit.

Poziția Ocean Barca De Pescuit
Numărul De Model a1
Metoda De Pescuit Filare
Nume De Brand sikiwind
Role De Pescuit Tip roata de mana
Momeli De Tip Fals Momeala
Cauta