0 Recenzii SKU: w74

48pcs Detașabil Tablă Autocolant Bucătărie Borcan Gem Autocolant, Etichete Autocolante Ambarcațiuni Tabla Etichete Spice Autocolante de Perete Decal

In stoc


Nu-mi place când nu puteți găsi ceea ce căutați pentru?Totul este perfect stocate în recipiente închise, dar e stivuite astfel încât să nu știu ce este în cazul în care?Aici este soluția perfectă: Cu placa de etichete, casa ta va fi organizat și elegant.Ne place tuturor să avem o casă organizate și, desigur, trebuie să arate bine.Toată lumea îi place ca lucrurile ordonat depozitate departe, dar etichetarea acestor containere este cheia pentru o bună și organizație de succes. -Ușor de a folosi etichete de vin în opt stiluri diferite și de a oferi perfectă soluție elegantă pentru etichetarea toate elemente de stocare. -Pur și simplu coji de fructe și stick eticheta container.Apoi, utilizați orice fel de creta, de la regulat la lichid creta, pentru a scrie pe eticheta. -Atunci când vine vorba de timp pentru a reorganiza lucrurile, probabil, va trebui să modificați conținutul containerelor.Nici o problema!Pur și simplu ștergeți eticheta cu o cârpă umedă și apoi puteți re-scrie ce-ti place. -Aceste etichete pot fi utilizate de peste si peste din nou pentru a organiza și personaliza orice spatiu din casa ta, de la bucătărie la dormitoarele copiilor.

7.31lei 10.02lei

Distribuiti

Negru Tablă, Tablă, Tablă Etichete Autocolante, Bucătărie Organ, Bucătărie Borcan Lable, Eticheta Pentru Borcan, Ulei Bucătărie Autocolant, Borcan De Hârtie, Etichetă întrerupător, Plastic Condimente Autocolante.

Nume De Brand JAVOEDGE
Decor camera Living dormitor camera de studiu birou etc.
Caracteristică Kicthen Autocolant
Clasificarea Mobilier Autocolante
Caietul de sarcini Single-piece Package
Stil Modern
Numărul De Model Autocolante De Perete
Calitate protecție solară rezistent la apa, non-toxice mediu protejat
În cazul în care să se aplice Netedă și curată perete de sticlă, metal, lemn etc.
Scenarii PERETE
Tema Model
Cenzura Cod Reutilizabile Etichete Autocolante
Conținutul Aplicabilă la o varietate de perete, autocolante placi
Model Avionul De Perete Autocolant
material Vinil
Cauta