0 Recenzii SKU: w733

30mm tubulare drum disc cyclocross CX biciclete roți din carbon 30T formă de U larg de 24mm D411SB D412SB 1420 vorbit cyclo-cross disk roți

In stoc


700c 30mm Tubulare CycloCross Drum Disc Roți din Carbon

Specificațiile Produsului

Tip Tubular Dimensiune 700c Vorbit Găuri 24 / 24 Adâncime de 30 mm Exterior Latime 24mm Biberon Poziția Externă ERD 584mm Țese UD Finisaj mat Sistem de Frânare disc, Butuci Novatec D4111SB/D4122SB 10/11 Spițe Pilon ARIPA 20 Sfarcurile Pilon Aliaj Sfarcurile Standardul EN Greutate 1295±30g/pereche Material Toray T700 de carbon Max Limita de Greutate 120 kg Max Presiunii în Pneuri 160psi Garanție de 12 Luni Locul de Origine Xiamen

Opțional Spec

Țese Termina Hub Culoare Extern Sfarcurile Casetă Corpul Biberon Poziția UD / 3K / 12K / 3K Diagonal mat / lucios negru / rosu negru, rosu, argintiu, albastru Shim 10/11s sau XX1 11s Interne sau Externe

Poze reale Luate de Salina

Caietul De Sarcini Diferite

Interne Sfarcurile VS Externe Sfarcurile

mat vs lucios

12K vs 3K vs UD

Colț de Fabrica Noastră

Ambalare și de Transport maritim

Vom pack roțile cu atenție pentru a se asigura că acestea sunt în condiții perfecte atunci când le primiți.Unele poze de mai jos arată cum să ne pack jante în condiții de siguranță.

Oferim transport gratuit la aproape fiecare țară din lume.Exact timpul de livrare depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, excluzând timpul de procesare.

Cumpărătorii care aștepta DHL sau FEDEX a fi metoda de transport maritim trebuie să verificați dacă adresa de livrare este situat într-o zonă de la distanță.Dacă da, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.Taxele de transport maritim de zonă de la distanță va fi 35USD mai scumpe.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Coletul va fi expediat in jur de 6 zile lucrătoare după ce plata dvs. a merge prin.Pentru caietul de sarcini speciale, este posibil să dureze un pic mai mult.Număr de urmărire vor fi furnizate imediat ce coletul este expediat, împreună cu pachet de imagini.

Feedback-ul

Succesul nostru depinde de satisfacție a clienților noștri, prin urmare, o evaluare pozitivă este vitală pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele.

Vamale

NU există nici o garanție cu privire specifice datele de sosire pe TOATE poșta internațională.Noi NU suntem responsabili pentru orice întârzierile personalizate.Import Taxe, Impozite, taxe și taxe NU sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea Cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a verifica ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra sau bidding.By plasarea unei comenzi, trebuie realizat un acord cu politicile noastre.

Se întoarce

Poți returna produsul în TERMEN de 4 zile după ce pachetul este primit...Dar Elementul TREBUIE să fie returnate ca acesta a fost vândut cu tot ce a venit cu ea, cum ar fi etichete, ambalaje, etc...Dacă Elementul se întoarce folosit, deschis, deteriorat sau pierdut...Fără întoarcere va fi dat...Întoarcerea de articole personalizate, nu va fi permis...Cumpărătorul este de acord să Plătească toate costurile de transport, inclusiv de returnare.

1 847.30lei 2 463.09lei

Distribuiti

Carbon Disc Cadru Drum, 54cm Road Bike Cadru, Disc De Frână Din Fibră De Carbon Osiei Montate, Cyclocross Roata, 700c Disc Osie, Fibra De Carbon Osie De Frână Disc, Carbon Disc Tubulare, Cx Osiei Montate, Largă De Carbon Disc Osie, Cadre Cyclocross.

Numărul De Model 30T-24MM-UD-M-24/24-1420-411/412
DIMENSIUNE 700c
Nume De Brand speedsafe
Roata Material De Carbon
Sistem De Frânare Disc De Frână
Finisare UD mat
Adâncime 30mm
Exterior Lățime 24mm
Tip De Pneu tubulare
Hub NOVATEC D411SB/D412SB
A Vorbit Gaura 24 Gauri
Aplicabile Biciclete Cyclocross Biciclete
Cauta