0 Recenzii SKU: w68640

De Vară De Pescuit Rolă Stânga/Dreapta Interschimbabile Mâner Din Lemn Greutate De Lumină Ultra Netede Puternic Corp Metalic Raport De Transmisie Perfect

In stoc


corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decorare: nici unul; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Felicitări!Ați găsit un adevărat producător și pot avea cel mai mic preț de achiziție.Descriere: Caracteristici:

1.Pescuit Role de Filare cu 5.2:1 raport de transmisie , frumos artizanale mâner din lemn, Stânga/dreapta Interschimbabile .

2.Îmbunătățirea Procesului: Acest tambur filare este construit dintr-un corp metalic complet după lustruire și prelucrate cu precizie dintr-o singură piesă de cadre.Rotorul componentă este placat cu crom pentru rezistenta la uzura îmbunătățită.

3.Instant anti-reverse trece și de mare calibru glisați butonul de control pentru a elibera și de a prelua în mod eficient, care poate proteja echipamentul și de a face să vă bucura de lupta cu cei mari siguri.

4.Echipat cu 8 axe din otel inoxidabil anti-coroziune de rulment , acesta este conceput separat de corpul principal și suportul pentru a asigura de înaltă precizie internă de viteze transmisie și părți din corpul principal au o performanță bună.

5.Potrivit pentru Pozitia de: Ocean cu Barca de Pescuit, Ocean Rock Fshing, Ocean de Pescuit de Plajă, Lac, Râu, lac Lac, Curent.

Pachetul Include:

1 x rolă de Pescuit

52.73lei 85.04lei

Distribuiti

Mare Si Puternic Rod Reel, Downrigger Pentru Barca, Jigging Tambur Putere Mâner, Tambur De înaltă Puternic, Fddl Tambur, Kastking Baitcasting Reel Putere Mâner, Ilure Trolling Rolă De Pescuit, Regele Tambur, Perfect Curl Spray, Troli Rolă De Pescuit.

Poziția stream
Origine NC(de Origine)
Raport De Transmisie 5.2
Role De Pescuit Tip Trolling tambur
Metoda De Pescuit Bait Casting
Numărul De Model Pescuit
Nume De Brand Puternic-Toyers
Momeli De Tip Fals Momeala
Cauta