0 Recenzii SKU: w64

Pentru Nissan X-Trail-2017 Înaltă calitate ABS Cromat tapițerie Anti-Freca Decor de protecție styling Auto

In stoc


Transport:

Transportul va fi amenajat în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat.Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

Zonă de la distanță, taxă excluse, pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL/UPS-ul, va fi taxat suplimentar

Taxă De Import:

Noi nu va fi responsabil pentru orice Taxe vamale sau a taxelor la Import percepute de personalizat.

Vom marca produs valoare este de 8 USD pe parcela, această valoare este de declarații vamale scop numai.

Dacă aveți solicitări speciale cu privire la valoarea declarată, vă rugăm să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoia ta.

Reveni și de Garanție:

Pentru toate produsele din magazinul nostru, va oferim o garanție de un an pentru ei.Asta înseamnă că din momentul în locul comenzii în termen de un an, dacă există ceva în neregulă cu produse(în condiții de utilizare normală, desigur), vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

De exemplu, cumperi un DVD player in magazinul nostru, și după o jumătate de an de utilizare, nu merge bine, și după ce a vorbit cu noi, nu se poate rezolva problema de unul singur, puteți alege să trimiteți înapoi la noi, și ne va ajuta să-l repara, atunci vom retrimite-l la tine.

Despre această procedură, acolo este costul de transport maritim produs.Va fi responsabil pentru costul de transport maritim de a se întoarce și ne va retrimite-l la tine la cost.

244.23lei 271.36lei

Distribuiti

T32 Xtrail, Mazda Admisie Electrovalva, Nissan X Trail T31, X Trail T32, Nissan Qashqai J11, Nissan Bluebird Sylphy Volan, Cotiera K13, Nissan X Trail T32, Nissan Qashqai, Traseu X.

Numele Modelului Pentru Nissan X-Trail 2014-2017
Extern De Certificare De Testare ce
Nume De Brand LB
Model De Masina Pentru Nissan X-Trail 2014-2017
material ABS
Tip De Element Crom Styling
Articol Diametru 0cm
Înălțime Element 0cm
Modelul Anului Pentru Nissan X-Trail 2014-2017
Articol Greutate 1.3kg
Lățime Produs 0cm
Caracteristici Speciale Anti-Freca, de protecție,de Decor
Element De Lungime 0cm
Cauta