0 Recenzii SKU: w61

Crăciun Fereastra Decalcomanii de Perete vitrina Electrostatic Autocolante om de Zăpadă, Moș Crăciun și Renii DIY de Crăciun Autocolante de Perete

In stoc


Aceasta este o electrostatic autocolant, fără adeziv, și acesta poate fi șters cu o cârpă umedă înainte de lipirea.Poate fi atașat la sticla, fereastra.Pachetul include: 1 bucata de crăciun autocolante fereastră produsul va fi actualizat în mod constant, aspectul și culoarea pot fi modificate, vă rugăm să nu te superi.Și să ia un considerare înainte de a plasa comanda dacă aveți cererea pentru culoare sau aspectul.utilizare observație: 1. Dacă sunt aplicate pe suprafața de sticlă sau ceramică, țiglă, deoarece materialul este relativ buna, cel mai bine este să se usuce furnir cu o cârpă curată înainte de lipire, care este mai ușor pentru a lipi, și efect de aplatizare este mai bine; 2. Un model mai mare de autocolante poate avea un mic balon după aplatizare.În acest moment, puteți utiliza o cartelă de reîncărcare pentru a elimina bulele sau de a folosi un ac sfat pentru puncție bule mici, care nu va afecta în general inserați codul în vigoare. ; 3. Dacă peretele pentru a fi lipite este umed, imbatranire sau doar vopsite cu vopsea nouă, aceasta poate provoca perete autocolant pentru a cădea în mod automat după peeling, sau aceasta poate provoca perete pentru a exfolia.Puteți folosi uscătorul de păr pentru a sufla perete sau să picteze suprafața volatiliza pentru un timp.Stick-l, dar efectul poate fi diferit, astfel încât vă rugăm să fie atent pentru a alege locația de pasta; 4. Dacă în mod accidental ați pus autocolant perete în poziție greșită, puteți folosi o lamă mică să trageți ușor de pe colțul peretelui și re-stick.Acest produs poate fi reutilizat în condiții normale, atâta timp cât acesta nu este rupt; 5. Dimensiunea aspectul de BRICOLAJ produse de serie este strâns, puteți juca nelimitat creativitate, aranja în mod liber forma și poziția, puteți folosi foarfecele pentru a tăia modele separat.

3.42lei 4.63lei

Distribuiti

Laranja Peruca Roz, Sex Pvc Salopeta, Jbl T460bt Husă, Mac Book 12 2016, Dimensiune Pantalon Japonia, Lumina 43inch Aoc, Eip Mată Borcane, Magic Cupe Foto, Tricot Pături Xl.

Caietul de sarcini Single-piece Package
Scenarii PERETE
Numărul De Model Crăciun Fereastra Decalcomanii De Perete
Tema Festivalul
Număr produs LA3617
Clasificarea Fereastra Autocolante
Stil Clasic
material PVC
Model Suprafață Oglindă De Perete Autocolant
Cauta