1 Recenzii SKU: w614

NOI 5pcs X3-1012 10A/12P (cupru) de nailon terminale cabluri

In stoc


NOI 5pcs X3-1012 10A/12P (cupru) de nailon terminale cabluri

Element Specific: bloc Terminal cu 2 rânduri, 12 postion șurub, sârmă protector 380V 10A blocuri terminale cu șurub pentru șurub.

Fiecare poziție va accepta două fire, suruburi securizate firele de contact de încredere și de a ajuta a preveni accidentale de contact cu terminalele.

Utilizate pentru acasă sârmă, circuit electronic, mașină de sârmă pe sârmă conector, pentru a preveni din circuit în dezordine.

Nume Produs: Bloc Terminal Cu Șurub

Model: X3-1012

Tip: 12 Postions, 2 Rânduri

Valoare nominală: 380V 10A

Intrare cablu Diametru: 3.5 mm/ 0.14"

Material(extern): Plastic

Culoare : Alb

Greutate : 66g

Conținut pachet : 5 Buc x Blocuri Terminale

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/-1-3 cm.

Bloc Terminal cu 2 rânduri, 12 postion șurub, sârmă protector 400V 5A blocuri terminale cu șurub pentru șurub.

Fiecare poziție va accepta două fire, suruburi securizate firele de contact de încredere și de a ajuta a preveni accidentale de contact cu terminalele.

Utilizate pentru acasă sârmă, circuit electronic, mașină de sârmă pe sârmă conector, pentru a preveni din circuit în dezordine.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

A.Va garantam 100% autentice imagini de produs.

B. e-mail implicit China Post.

C. Transporturile în cel mai rapid timp.

D. asigurarea Calității produselor calificat.

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

În Concordanță Cu Descrierea * * * * * 5 Steaua

Atitudinea De Serviciu * * * * * 5 Steaua

Viteza De Livrare * * * * * 5 Steaua

------------- Cu sprijinul dumneavoastră.Vom face mai bine! -------------

13.36lei 14.82lei

Distribuiti

Conector Set, Conector 32a, Sertizare Sarma, Conectorul Faston, Conector De Sârmă, Conector De Sârmă De Telefon, Conector Lemo, Cabl Conector, Conector Telefon, Conector Electr.

Tip îmbinare
Nume De Brand FGHGF
Numărul De Model X3-1012 10A/12P
Cauta