0 Recenzii SKU: w5598

Acarianul de praf de Ștergere Pulverizare, Pentru uz Casnic Paturi, Interior 30/50 de Curățenie, / Acarianul de Ștergere, Pulverizare Acarianul 100Ml Y4K5

In stoc


descriere:

100% de înaltă calitate

Piscină interioară și în aer liber spider repelent spray repelent spray este ideal spray pentru interior și exterior colturi de casa ta.Eficient poate respinge păianjeni și asigura familia ta este în siguranță de la intruziune.Aceasta este o dăunătorilor de interior hidrofug, foarte potrivit pentru rezolvarea problemelor de păianjen probleme.

Dezvoltat în mod natural spray: Acest dăunător acasă în aer liber de pulverizare este realizat cu ingrediente derivate natural, cum ar fi ulei de mentă verde, lemongrass ulei și ulei de mentă, la fel ca spider acasă.Acesta nu conține substanțe chimice nocive și este foarte potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Sigur spray pentru copii si animale de companie: spray ingredientele sunt naturale.Acest păianjen repeller este inofensiv pentru copii și animale de companie.Nici experimentele pe animale, animal-friendly.Foarte potrivit pentru utilizarea la domiciliu, nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la siguranța sa.

Nu conține ingrediente nocive.Spray împotriva țânțarilor este o practică de interior și în aer liber spider control spray.Acesta funcționează foarte bine și este în condiții de siguranță pe toate suprafetele din casa ta.Ea nu va lăsa lipicios și poate în condiții de siguranță spray cu toate tipurile de dulapuri, sertare, covoare, pereți și podele.

Eficient și ușor de utilizat împotriva insectelor: Acest spray este eficient și rapid.După pulverizare, acest păianjen repeller poate scăpa rapid după intrarea în casă.Efectul durează mai mult decât mulți oameni și pot fi modificate după cum este necesar.Aceasta este soluția perfectă pentru spider problema urăști.

Capacitate: 30ml, 50ml, 100ml

Vă mulțumesc pentru atenție, Putem garanta calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

2.25lei 3.13lei

Distribuiti

Rafturi De Lemn în Toaletă, Lemn De Carte, Xl1509 Adj, Femeile Sac De Mână Cu Transport Gratuit, Arderea Lemnului Instrument Plug Sua, Xiaomi Redmi Notă 9t Pro, Haine De Lucru Pentru Femei, Stil Office, Femeile Plat Pantofi Platforma Femeie, Xt 660 Z, Xiaomi Mijia Soocare X3.

Funcția Ucide Microbii
Element De Formular Lichid
Caietul De Sarcini/Bucata Alte
Numărul de Pc-uri 1 buc
Origine NC(de Origine)
Cauta