0 Recenzii SKU: w552

Animale de companie Purificator de Aer Inteligent de Înaltă eficiență de Aer Proaspat de Sterilizare Purificare animale de Companie Inteligente Deodorant Cat Litiera

In stoc


Caracteristici:

1. Bacteriile din mediul înconjurător de animale de companie păstrate la domiciliu poate cu ușurință să provoace infecție încrucișată, amestecat miros ciudat, miros neplăcut, aer plictisitoare și alte fenomene.Doar folosi acest produs pentru a vă ajuta să-l rezolve.

2. Un mediu de rău poate provoca cu ușurință animale de companie pentru a deveni emoțional și își pierd pofta de mâncare.

3. Patru seturi de UVC sterilizare componente, reglat la o înaltă eficiență de sterilizare lungime de undă de 265-280*nm.

4. Built-in de înaltă eficiență a motorului ventilatorului, super-puternic de admisie a aerului accelerează circulația aerului, centrifugale orizontale de aer ieșire, livrare eficientă a diferitelor purificare factori, rapid locația dezodorizare și prospețime, și veți obține o baie curată în trei minute.

5. Built-in deodorant margele, de lungă durată curățare, netoxic și inofensiv, lasa aerul reveni la parfum.

Caietul de sarcini :

Dimensiune: aproximativ 10.3*10.3*3.5 cm/4.06*4.06*1.38 inch

Baterie: 3.7 V/2000mAh

Temperatura de lucru: -10℃-50℃

Curent de lucru: 550mAh

Ultraviolete cu lungime de undă: 265-280 nm

Timp de incarcare: 4h

Timp de viata: 3.5 h

Putere de lucru: 2W

Lista De Ambalare:

Sterilizator*1

Parfumat Felii*8

94.85lei 141.57lei

Distribuiti

Ambarcațiunile Cutie Deodorant, Pisica De Jucarie, Filtru De Combustibil Pentru Toyota Hilux, Jucarie Pisica, Cutie De Gunoi, Aer Proteja Masca, Cat Gunoi Inteligent, De încercare Gratuită, Deodorant Inteligent, Automata Pisici Litiera.

material Plastic
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Peitten
Setați Tipul No
Numărul De Model FD00364
Cauta