0 Recenzii SKU: w533

1buc Centura Elastica Fix Buzunar Frontal Pachetului de Numerar, Monede, Chei, Portofel Slim 15 Deținătorii de Carduri Pentru Bărbați și Femei

In stoc


Portofel Slim 15 Deținătorii De Carduri!

Caracteristici Produs:

Mens Portofel, Confortabil deține 1-12 sau mai multe carduri, monede și chiar chei.

Slide-uri cu ușurință în buzunare mici.Rămâne compact atunci când umplut cu permis de conducere, BULETIN, carduri, numerar etc.

Devine echipat cu un elastic pull-tab, care oferă rapid, acces instant la cele mai frecvent utilizate carduri.Doar apuca și trageți.

1 smart fila trage pentru cele mai utilizate carduri, 1 pentru carduri, 1 buzunar mic cu 2,2 x 1,5 pentru bani, monede sau chei.

Fabricat din înaltă calitate Elastic, Durabil Nailon și Piele.Împletit asigură firma construi și longevitatea produsului.

Caietul De Sarcini:

Potrivit pentru bărbați și femei.Doar 3,5 x 2.2 x 0,1 card maneca portofelul este atât de ușor și de mici dimensiuni.Ascunde-l în buzunar sau în geantă.

Stoca cu ușurință în portofel subțire-montaj blugi sau chiar un buzunar frontal.

Pachetul Include:

1 x Mens Portofel.

17.20lei 24.92lei

Distribuiti

Caz Banii, Bani Portofel, Carbon Portofel, Clip Bani Portofel, Portofel Din Piele Subțire, Bărbați Portofel, Card Clip, Clip De Bani Portofel Pentru Carduri Si Monede, Bărbați Portofel Minimalist, Fata Portofel.

Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Material Principal Nailon
Stil Casual
Compoziția Materialului Nailon și Piele Reale
Nume De Brand LAKEBAO
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Articol Greutate 30g
Gen Unisex
Forma Perna
Utilizarea Card De Credit
Numărul De Model Bag Cardul/Portofelul
Cauta