0 Recenzii SKU: w51019

2 buc Respirabil Mobile Controler de Joc Deget Acoperi de Sudoare Dovada de Jocuri Deget Mănuși Non-Zero Fibra de Carbon Degetele Maneca

In stoc


Descriere:

Acest tip de joc mâneci sunt sweat-proof, care este netedă și moale pentru a purta, oferindu-vă cu textură bună, puteți comanda fără griji.

Sudoarea-dovada mănuși sunt respirabil, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre disconfort atunci când poartă pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce face operarea mai ușoară.

Acest tip de jocuri de noroc manecile sunt realizate în principal din nailon, care sunt durabile și rezistente la uzură, puteți purta pentru o lungă perioadă de timp.

Ecran de jocuri manecilor sunt elastice, potrivit pentru mâinile de diferite dimensiuni, puteți comanda în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Acest tip de jocuri de noroc maneca este un accesoriu bun pentru tine de a juca jocuri, care ar putea preveni alunecarea și oferindu-vă o experiență de joc bun.

Caietul de sarcini:

Material: nylon, fibre elastice, fibre de carbon.

Culoare: negru, albastru, negru, galben.

Dimensiune: 45*25mm.

Meșteșug: 18 cusatura de tricotat.

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Pachetul inclus:

2x joc de mănuși.

0.54lei 0.79lei

Distribuiti

2x Controller Mânere, Prindere Schimbator Mânere, Rochie Manusa, Tambur Cu Degetul Capacul, 100x Controller Mânere, Manusa De Catifea, Manusa Opera, Controler Trigger Grips, Rartificial Deget Acoperă, Pește Manusa.

Nume De Brand TureCloser
Cu USB no
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model -
Compatibil Marca/Model NICI unul
Cauta