0 Recenzii SKU: w464

Nici o floare inclusiv ) Argint placat cu metal lumânare titularului lumânare stand tort de nunta pentru nunta eveniment

In stoc


costul de transport maritim pentru africa nevoie pentru a comfirm cu vânzătorul vă rugăm să contactați vânzătorul, atunci când plasați comanda pentru că dacă nava în africa nu-transport gratuit

nici o lumină și de flori, inclusiv

folosi pentru decor nunta

doar pentru nunta decortaion

cumpărătorul observat :

comanda va fi trimisa aproximativ 18 zile si apoi 7 zile puteți obține dacă, fără nici o problemă efect de livrare, cum ar fi caracterul și obiceiurile Pe care nu le putem controla.

nu vom accepta nici ordinea de urgentă ,sper să putem face poiana afaceri cu tine .

și dacă îți pasă de asta nu plasa comanda , vă mulțumesc pentru cooperare.

aici sunt stips pentru tine de a extrend timpul de livrare a comenzii după ce plata comfirm de Wyltv.ro.Cum pot prelungi timpul de procesare?

când am trimis bunurile de care avem nevoie pentru a saperate toate bunurile, în scopul de a salva pe de transport maritim , astfel încât atunci când vei ajunge apoi, aveți nevoie pentru a trage de timp candlebra de incantare .

toate centerpiececs vom saperate toate părțile și apoi sen afară .

Comanda va fi trimis Prin UPS Sau DHL Sau FEDEX

timp de livrare aproximativ 25 de zile va fi trimis , vom termina comanda cât mai curând posibil, odată ce ați face plata comenzii .și apoi, în general, aproximativ 8 zile puteți obține , poate, cândva, va fi o mică întârziere de câteva zile, astfel încât vă rugăm să fie răbdare.

despre cazul de deteriorare a bunurilor , din cauza de motiv de a exprima , toate bunurile pe care le va ambala cu bun condiction , dar unele ori deteriorare a bunurilor este foarte greu să voide , deci, dacă doriți să înlocuiți daune , cumpărătorul ar trebui să plătească toate costurile , astfel încât, atunci când plasați comanda , vă rugăm să cred că carfully .

despre timpul de livrare : vom trimis comanda cât mai curând posibil , dar uneori ne poate fi de ocupat, pentru că de atât de multe ordine , astfel încât vom prelungi timpul de livrare poate fi , sau nu vom accepta nici o rambursare ,în cazul în care comanda dumneavoastră este urgentă deci pls cred carfully loc comanda sau nu .și, de asemenea, dacă alte motive, cum ar fi vamale ect costul de livrare întârziere de asemenea, nu vom accepta nici o rambursare .

despre defectul :pentru că toate acest lucru este parte facă produce , poate fi un mic defect al mărfii , dacă sunteți un foarte quanlity couster vă rog să vă gândiți cu atenție dacă plasați comanda sau nu vom accepta orice plângere sau orice rambursare

Politica de returnare si de Proces : Dacă nu sunteți mulțumit cu cele primite de marfă,pentru orice motive,trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. *Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi. *Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul. *Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accessoriesincluded. *Revenirea transport de marfă ar trebui să fie plătite de către Cumpărător, aceasta este imaginea reală a produce , fără nici o prelucrare ,atunci când obține bunuri este mult mai frumos decat in poza .Notă: din cauza particularitate a produsului, asigurați-vă că pentru a viziona dimensiunea și materialul de bunuri , atunci când plasați comanda , dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să comfirm cu furnizorul , toate această problemă nu acceptă orice formă de schimb .Nu poate fi o eroare de biți, dimensiunea produsului, mai stricte cu dimensiunea, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a plasa o comanda, va vom oferi cele mai bune de bunuri de avem Imagini flash mai frumos, aduce diferite de uz casnic gust

1 669.92lei

Distribuiti

Argint Voltive Suport Lumanare, Zinc Placat Cu Suport Lumanare, Scrisoarea De Aur Suport Lumanare, Argint Placat Cu Nod Titular, Argint Naturale Suport Lumanare, Aur Margele Suport Lumanare, Argint Placat Cu Pilon Suport Lumanare, Aur Mat Suport Lumanare, Mat Argintiu Suport Lumanare, Aur Cristal Suport De Lumanare.

flori și șirag de mărgele și hangging titular nu inclusiv
comanda va fi trimis 30 de zile
dacă nava să africa nu-transport gratuit de cost și trebuie comfirm costul de transport maritim cu expeditorul
total înalt 65 cm
mingea mai mari cu diametrul de 20 cm
lumânări și flori nu inclusiv
Culoare țeapă de fier chorme
Numărul De Model DE3031
material cu șirag de mărgele de sticlă
Nume De Brand OnnPnnQ
Cauta