5 Recenzii SKU: w435

Moderne Colorate Structura Panza Pictura Imagine Decor Acasă de Arta de Perete Poster și Tipărite Living, Dormitor, Sufragerie Decor

In stoc


PRODUSE MANUAL

Magazinul nostru decor pictura este făcută din pânză de înaltă calitate, cu o bogata imprimare de culoare, textura fina, rezistent la apă și umezeală, rezistență ridicată la tracțiune, și evident de imprimare efect decât alte pânze. -Aplicabile locuri: living, Dormitor, camera Copiilor.Peretele din fundal,Decor Nunta,Bucătărie, Restaurant,Hotel.,Spital,Bar, etc. -Noastre picturi decorative nu au granițe.Dacă ai nevoie de o frontieră, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii. -Dacă Vrei Alte Dimensiuni Sau Imprima Propria Dvs. Imagine, Vă Rugăm Să Ne Contactați. -Notă: poster, excluzând cadru de lemn.

INSTRUCȚIUNILE DE TRANSPORT

-Magazinul nostru va procesa comanda și trimite informații de logistică număr de urmărire în termen de 1-3 zile lucrătoare.vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți unele întrebări.

NOTĂ

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda; - Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare si logistica canale, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc.

DETALII DESPRE SERVICII

100% Satisfacție este garantat.Toate imaginile sunt de înaltă definiție versiune , vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.

10.65lei 16.66lei

Distribuiti

Brevet Poster, Os Poster, Corpul Uman, Sistemul Nervos, Insecte Poster, Harta Lumii, Musculare Poster, Anatomi Poster, Decor Poster, Medic Poster.

Technics Vopsire Prin Pulverizare
Decor Acasă picătură de transport maritim
Numărul De Model decor de perete pictura
Formă de imagine avionul
Subiecte rezumat
Modul cadru Neînrămate
Material De Bază Panza
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Este Dispozitiv Inteligent No
Forma Dreptunghi Verticale
Tip De Unitate bucata
Cadru No
Stil Modern
cadou unic da
Tip Panza Tiparituri
decor acasă camera de zi Camera pentru Copii decor de nunta
Baza De Sprijin Panza
DIMENSIUNE 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
material Panza
Original No
Culoare Alb Albastru Verde Gri
NUMĂRUL Singur lățimea
Pachet Tub Pvc
Tehnologia pulverizare
Decor postere si printuri
Cauta