0 Recenzii SKU: w42

10x8CM Spart Gheața Coroana de Cristal Cutie Mica Colier Geanta Geanta a5941

In stoc


Dimensiunea produsului drepturile de autor rezervate ----QQ 285208566 Dimensiuni: Lățime (a): 10 CM Înălțime (b): 8 CM Grosime (c): 6 CM Înălțime Mâner (d): CM Lungime Curea (e): 100 CM Greutate Net : KG

NOTĂ:

1, Dimensiunile sunt măsurate manual.În mod normal, cu 0-2cm de toleranță.Unele mari și saci moi pot fi cu și mai mare de toleranță.(de exemplu. 50CM saci de paie poate fi 5cm toleranță).Vă rugăm să consultați valoare de dimensiunea îndeaproape.Nu judeca la doar o imagine care ar putea să te inducă în eroare.

2, vă Rugăm să permiteți un pic de diferență de culoare.Din cauza culorii este o chestiune de sentiment foarte subiectiv, și aparat de fotografiat,lumina, mediu și ecran, toate pot duce la culoarea diferă.Deși au încercat cele mai bune noastre de a face imagine la fel ca actualul produs.Dar nu pot promite 100% aceeasi.Dacă îți pasă de culoarea foarte mult, vă rugăm să contactați cu noi pentru a obține mai multe poze reale si detalii.

3, faceți Clic pe pentru a verifica noastre .

Despre metoda de transport maritim și de timp, de restituire a proteja ,de taxe vamale, mai multe alte informații despre noi click .

66.63lei 70.14lei

Distribuiti

Florale Găleată De Gheață, Răchită Găleată De Gheață, Cromb Găleată De Gheață, Cristal Antic Găleată De Gheață, Flori Găleată De Gheață, Cauciuc Găleată De Gheață, Plută Găleată De Gheață, Accesoriile De Bar Găleată De Gheață, Sticla Găleată De Gheață, Mozaic Găleată De Gheață.

Decor Ștrasuri din mărgele
Material Principal Margele
Duritate MOALE
Nume De Brand Olafu
Interior Buzunar Interior Cu Fermoar
Stil Moda
Materiale De Captuseala Poliester
Numărul de Mânere/Curele Single
Gen FEMEI
Model Tip Serpentine
Forma Găleată
Tip De Închidere fermoar
Genți De Mână De Tip totes
Tipuri de saci Genți de mână & Crossbody genti
Cauta