1 Recenzii SKU: w428

UVR de Telefon Inel de Suport Ultra Subțire Câine Cerc Inel Suport Kickstand Pentru iPhone 8 7 Plus Samsung Galaxy S8 Xiaomi Telefoane mobile

In stoc


Bine ați venit la Top Bun Magazin de Accesorii,Sper că vă puteți bucura de cumpărături .

De Asigurare A Calității

Va garantam ca fiecare produs înainte de expediere sunt strict detectat, Dacă tot aveți rău de experiență aici,te rog, spune-ne,vom face noastre cele mai bune 100% pentru a rezolva problema.Stimate client:Daca vrei sa cumperi mai Multe piese,va rugam sa ne contactati ,va vom oferi discount.Detalii produs:

Notă: vă rugăm să citiți înainte de a comanda: 1, Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. 2, Dacă prelungi timpul de livrare, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva aceasta, vom oferi rambursare completă . 3. dacă unluckly sticla se sparge, pls pozele cu noi , vă vom trimite unul nou sau returna banii. 4. Dragă prietene,dacă aveți orice probleme, pls nu ezitați să contactați-ne în loc de a aplica litigiu sau de a părăsi un feedback negativ!hai să păstrăm relații bune de afaceri. 5. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere și Sperăm că veți avea o zi minunată!

Vă mulțumim pentru înțelegere și orice alte întrebări, nu ezitați să mă lase să știu.

3.17lei 3.84lei

Distribuiti

Phon, Câinele Inel De Telefon, Titularul De Telefon, Estetic Telefonul, Mâna Inel De Telefon, Titularul De Telefon Mobil, Ursul De Telefon Inel, Desene Animate Inel De Telefon, Pentru Suport Pentru Tabletă, Reparatii Iphon.

Nume De Brand OUTMIX
cu cutie de vânzare cu amănuntul 1
Numărul De Model TOATE telefon și tabletă PC
Utilizarea Deget Inel Titular
Compatibil Marca Apple iPhone
material Metal
Compatibil Model de iPhone iphone 4
incarcator No
Cauta