0 Recenzii SKU: w3634

6pcs/mulți copii copii Drăguț de Imprimare Bowknot hairband Clip de Păr Multi-Stil de Păr Accessaries agrafe colorate punct NOU

In stoc


**element suplimentar va primi suplimentar de 5% pe prețul în vrac!**

*Fabrica Direct - Brand Local*

Noi folosim de obicei subțire și ușor material ca punga de plastic pentru pachetul de bunuri, astfel încât să ne putem salva costul de transport maritim pentru a permite clienților noștri mai mult preț mai ieftin.

~Bine în material, la modă în design și superb într-manopera~

De plată și de transport maritim

Acceptam toate plățile enumerate mai sus.

Toate produsele livrate în termen de 1 - 5 zile lucrătoare (cu excepția weekend și de sărbători) după plata este eliminat.

Se întoarce

Va garantam ca fiecare produs cumparat este nou si nu a fost folosit sau a fost încercat pe. (Restituiri pe de transport maritim și de manipulare pentru comenzile internaționale) *Toate deschise elemente vor fi deduse o taxă de repopulare 25% *vă Rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a trimite înapoi item.By introducerea unei oferte de pe produsele noastre, vă sunt declară că au citit și sunt de acord să respecte termenii noștri.

Feedback-ul și Servicii pentru Clienți

Ne străduim pentru 100% feedback pozitiv, și vreau să fie complet mulțumit cu achiziția dvs. și tranzacții.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul.Vom răspunde la e-mailuri cât mai repede posibil, de obicei în termen de 24 de ore.Ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți finalizat cu succes de tranzacții.

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Wyltv.ro mesaj de sistem.Răspunsul nostru este în 24-36 de ore de afaceri includ, de asemenea, adresa ta de email, articol # de cumpărare, atunci când ne e-mail astfel încât să putem serviciu mai rapid și mai eficient.De asemenea, nu ascunde adresa dvs. de email.În acest fel vom ști cine ești, astfel încât să putem răspunde mai rapid la întrebările dumneavoastră.Uneori filtrele de spam va bloca email-urile noastre și vă rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica folderul spam sau bulk mail pentru orice lipsă de mesaje dacă nu auzi de la noi în termen de 48 de ore de afaceri.

Vă rugăm să vizitați Magazinul Nostru. .Vă rog să licitați cu încredere. - Vă rugăm să nu uitați să rata noastră de servicii atunci când vă lăsați feedback-ul și să ne dea un rating de 5 stele pentru toate.. Servicii de 5 Stele este prioritatea noastră ..dacă nu ai primit-o de 5 stele serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând și asigurați-vă vom oferi acest serviciu..feedback-ul pozitiv și servicii pentru clienți este prioritatea noastra..va multumesc foarte mult pentru cumpărături pe magazinul nostru.

8.47lei

Distribuiti

Sac Valentino Influenta, Calitate, Pantofi Cu Toc, Sac Paillette Kitty, Schimbator Logitec G29, Faruri Obiectiv 70mm, M365 Pro Disc 135mm, Copertă Roz Iphone M, Telefoane Cap De Pisică Ureche, Sac Principalul Port Paule.

Compoziția Materialului Poliester
material Poliester
Tip Agrafe de par
Numărul De Model W140097
Nume De Brand wobfaobxylf
Numele Departamentului copilul
Intervalul De Vârstă 6T
Model Tip DOT
Gen Unisex
Cauta