0 Recenzii SKU: w3606

Original WTR1625L pentru iphone 6 plus 6+ DACĂ cip IC U_WTR_RF WTR1625 45pcs/lot

In stoc


Caracteristici

1.Original nou. 100% testat de înaltă calitate

2.Pachet: Sigilate cu bandă

Funcția: Înlocuirea rupte,deteriorate sau inutilizabile Original WTR1625L pentru iphone 6 plus 6+ DACĂ cip IC U_WTR_RF WTR1625

Produs Imagine:

Timp De Livrare:

Wyltv.ro Standard de Transport (Post): 10-25 zile

DHL:3-5days

FEDEX:4-6days

UP:3-5days

EMS:7-10 zile

Pachet : Toate elementele sunt noi,am pachet fiecare element cu plastic sigilabile sac care învelite cu bubble sac,și a pus în cutie de greu pentru a asigura siguranța bunurilor în timpul transportului.

Vă rugăm să rețineți că unele elemente sunt destul de mici,vă rugăm să fiți atenți atunci când despachetați parcelă,în cazul în care acestea lipsesc sau incurc.

Notă : Dacă primiți un defect sau incorect element în interiorul coletului,vă rugăm să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Dacă aveți probleme atunci când se utilizează articol,vă rugăm să nu ezitați să întrebați-ne pentru ajutor.

Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau Trademanager.Vă rog să nu vă descurajați dacă adresa dvs. de email nu este răspuns în timpul orelor de non-business.O dată la primirea e-mail,vom ajunge înapoi la tine cât mai curând posibil.

Feedback-ul: Ne vom extrem de apreciat dacă vă lăsați 5 stele și feedback-ul pozitiv pentru noi după cumpărare.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a ne contacta.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele în timp.

328.97lei

Distribuiti

Belta Stopuri, Negru Sachel Sac, Bimini Top Lumina, Bandaj Set Nud, Beseball Bata Mama, Bit Monedă De 50 De Pachet, 8 Lumina De Acvariu, Adidss Sac De Mici, Belta Lumina Din Spate.

Nume De Brand LAMVYCHEE
Numărul De Model WTR1625
Compatibil Marca Apple iphone
Cauta