0 Recenzii SKU: w34967

Animal Crossing Joc De Consumabile Partid Petrecere De Aniversare Pentru Copii Decor Banner, Steaguri Petrecere Copil De Dus Placa De Cupa Dispoable Set Tacamuri

In stoc


Animal Crossing Joc De Consumabile Partid Petrecere De Aniversare Pentru Copii Decor Banner, Steaguri Petrecere Copil De Dus Placa De Cupa Dispoable Set Tacamuri

PRODUS MANUAL

Tema:Animale Joc De Trecere Tema

Utilizator:Pentru 20 de persoane

Dimensiuni: Ceasca-7.5*8.5*5.2 cm

P târziu-7inch

Flag-2,5 m

Servetel-16*16 cm

Paie-22cm Note: 1.Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 1-3 cm de eroare 2.Din cauza la alt Monitor, culoarea poate avea o diferență mică.

Cumpărător De Lectură:

1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este receivdAbove Data de Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri, Vreme Rea, Vamale, Etc.

2. Prețul nu include Taxa vamala,Zonă de la Distanță, Taxă sau alte plătește Taxele de curierat.Ai nevoie să acorde 30USD mai mult, dacă adresa este de Zonă de la Distanță.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

De transport și politica de returnare:

1. Elemente vor fi verificate și ambalate bine înainte de a le trimite ,pentru a asigura clientilor nostri le-a primit în stare bună.

2. Am doar nava a confirmat comanda.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. Dacă nu ați primit coletul la timp estimat de livrare,vă rugăm să ne contactați,vom urmări shippment și replyn curând.

4. Oferim, de asemenea, exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați.

39.87lei 56.94lei

Distribuiti

Flori Temă De Petrecere Decoratiuni, Trolii Tema Decoratiuni De Partid, Temă Junglă Petrecere Decoratiuni De Viță-de-vie, Tema țară Petrecere Decoratiuni, Jungle Safari Decoratiuni Partid Palmieri, Safari Junglă Decor Petrecere, Tema Jungle Party Constantin, Justice League Tema Decoratiuni De Partid, Safari Junglă Tema Decoratiuni, Diy Temă Junglă Petrecere Decoratiuni.

Tip Eveniment & Consumabile Partid
Tip de en-Gros No
Numărul De Model Jungle Party Supplies
Model zebra
material Piele de vacă hârtie
Culoare Ca Imagine Arată
Nume De Brand disney
Starea 100% de înaltă calitate
Tema jungle party consumabile Tema
Jungle Party Supplies Jungle Party decor
jungle party cupe jungla ziua plăci
Setați Tipul da
Tacamuri De Unica Folosinta Tip Veselă De Unică Folosință Seturi
jungla servetele jungla banner ziua de nastere
Ocazie Aniversare
Cauta