0 Recenzii SKU: w3365

Mei în condiții de Siguranță catarama ornamente de jad camera de zi intrarea pentru a muta în casă nouă nunta litere

In stoc


[cumpărare descriere] cât de mult să scriu cât de mult să scrie, toate culorile sunt trimise la întâmplare, (prețul de mai sus, copilul sunt un preț unic) lăsați un mesaj care vă cere prieteni de culoare, vă rugăm să aveți grijă, de transport maritim de etanșare nu înseamnă că sigiliul de pe imagine, fotografia este doar o Întâmplare, fiecare sigiliu de piatră are propria sa culoare si textura, aleatorii de livrare, mintea nu pentru a trage

Transport număr de urmărire:

Obișnuiți aviației parcela este nici un număr de urmărire pentru alte țări.La taxe poștale vezi nu includ informații de urmărire.Am nevoie să plătească suplimentar pentru tine.

1. Toate comenzile sunt livrate în termen de 2 zile lucrătoare.

2. Doar vom expedia coletul la adresa pe Wyltv.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă pe Wyltv.ro .Noi nu suntem responsabili pentru întârzierea sau pachet de pierdut dacă adresa este incorectă.

3. Oferim transportul Maritim Accelerate fel, la NOI, perioada de livrare este în termen de 2-3 zile lucratoare prin FedEx; Canada, Australia, Marea Britanie, express perioada de livrare este în termen de 3-5 zile lucrătoare; în alte țări, express perioada de livrare este în termen de 4-7 zile lucrătoare.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Wyltv.ro mesaj.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător\'s de responsabilitate.

Pentru normală a așteptat timp de livrare,20~60 zile

1.Toate elementele trebuie să fie returnate în termen de starea inițială.

2.Restituire sau de Schimb este disponibil.

3.Noi suntem responsabili doar pentru probleme de calitate a produselor noastre, inclusiv Artificiale Daune.

4.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxa de returnare.

1.Dacă sunteți mulțumit cu această tranzacție, am sincer sper că puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și plin de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile, care sunt de o importanță vitală pentru creșterea companiei noastre.

2.Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2 sau 3 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.

3.Ne pasă de clienții noștri și va încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă servi.Înainte de a vă sunt gata să lăsați un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține un soluția mulțumit.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă, am înțeles preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.A pleca de feedback negativ nu poate rezolva problemele.

4.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați prin intermediul Wyltv.ro mesaj.

5. Vom răspunde la e-mailurile în termen de 24 de ore pe zi lucrătoare și 48 de ore pe week-end.

6. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul.Vom răspunde cât mai curând posibil.Noi credem că putem rezolva toate tipurile de probleme pentru tine.Din cauza ne va fi dat 5 stele, servicii!

425.58lei 834.46lei

Distribuiti

Elefant Ornament, Antic Jad, Jade Ceainic, Noroc Ornament, Elefant Jad, Jade Norocos, Sticlă De Jad, Jade, Dragon De Jad, Verde Jad.

material Piatră prețioasă
Caracteristică Regională China
Tema Mascota
Cauta