0 Recenzii SKU: w3031

Mai Devreme De Învățământ Jucării De Învățare Cuvinte Scrisoare De Învățare Ortografie Jucarii Interactive Joc Educativ Puzzle Din Lemn Jucării De Învățare

In stoc


Puncte:

1、de Înaltă Calitate: de înaltă calitate, blocuri de lemn și carton.Blocul de lemn este netedă și nu are nici un miros ciudat.

2、Abilități de Dezvoltare: alfabetul puzzle jucării pot dezvolta vizuale lectură, vocabular, ortografie, intelectuală și dezvoltarea cognitivă și abilitățile de coordonare.

3、Învăța în Timp ce Joc: Copiii pot învăța cuvinte noi și lucruri noi în timp ce joacă cu litere de potrivire.Îmbunătățește culoarea lor capacitatea de recunoaștere și capacitatea de rezolvare a problemelor.

4、Bogat Conținut: jucarie set contine 30 de carduri, design față-verso, ambele părți au conținut de învățare, conținutul este foarte bogat.Mai multe moduri de joc, de 26 de litere mari și litere mici litere limba engleză, și 34 de cuvinte în limba engleză.

5、Bun Cadou: Un cadou de cunoștințe pentru copii.Aceasta este o modalitate foarte bună pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 3-6 pentru a învăța de vocabular și de ortografie.Ajuta la dezvoltarea competențelor lingvistice și de a învăța de vocabular.Perfect de naștere, de Crăciun și de Anul Nou cadou pentru copii.

Caracteristici:

1. Ortografia scrisoare de jucarie este confectionata din material lemnos cu în condiții de siguranță și fără miros de vopsea.

2. Aceste învățare alfabet jucarii sunt un mod distractiv de a introduce litere, cuvânt și culoare și de recunoaștere a preda copiilor de bază abilitățile de ortografie.

3. Culori luminoase și imagini vii pot stimula interesul copiilor în procesul de învățare.Copiii pot învăța nu numai litere, dar, de asemenea cuvinte.Identifica sensul cuvintelor.

4. Acest lucru este, de asemenea, un mod simplu și distractiv jucărie care mai multe copii se pot juca la o dată pentru a le ajuta să dezvolte abilitățile sociale importante.

Caietul de sarcini:

Material: material lemnos, carton

Culoare: multicolor

Dimensiune carte: aproximativ 21*7cm/8.27*2.76 în

Greutate: aproximativ 470 de grame

Lista De Ambalare:

Scrisoare De Jucării De Învățare*1 Set

Cuvinte cheie:

carduri flash pentru copii de 2-4 ani invata sa citeasca carduri flash alfabet litere spumă abc carduri flash copilul carduri flash

47.43lei 79.03lei

Distribuiti

Copiii învață, Educația Montessori Jucărie Din Lemn, Alfabet Din Lemn, Joc De Puzzle, Pentru Copii Puzzl, Joc Educ, Montessori Puzzl, Joc Inteligent, Candywood, Mozaic Jucărie.

Numărul De Model Timpurie De Învățare De Învățământ Jucării
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Origine NC(de Origine)
Cauta