2 Recenzii SKU: w2917

Ampermetri Indicator de Tensiune Tester LED Display Digital Mini Voltmetru Ampermetru cu Cablu Volt Amper Metru 100V DC 10A

In stoc


Caietul de sarcini: tensiune de Lucru de Metru în sine:DC 4 - 30V(tensiunea maximă De intrare nu poate depăși 30V.În caz contrar, contorul va fi ars) curent de Lucru de Metru în sine:≤20mA Tensiune interval de Masurare: DC 0 - 100V Curent de Măsurare: 0-999mA, 0-10A, 0-50A, 0-100A rezoluție Tensiune (V): 0,1 V Curent de rezoluție (O): 0.01 O Măsură de precizie: 1% (± 1 digit) Display: 0.28" digital tub, Două de culoare albastru și roșu rata de Refresh: despre 300mS / ori Dimensiuni:48mm*29mm*26mm Funcționare Temp: -10°-+65°

Schema de conexiuni: Negru - Rosu : tensiune de Lucru de Metru în sine: DC 4 - 30V Negru - Galben : Tensiune de Măsurare: DC 0 - 100V

Pachetul Inclus: 1 x 100V DC 10A Voltmetru & Ampermetru 2 x Cablu

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Wyltv.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Wyltv.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

9.56lei 12.27lei

Distribuiti

Tensiune De Metru Ca, Dc Volt Amper Metru, V Indicator De Nivel, Auto Tester, Test Led, Dc 100v 1a 10a Voltmetru Ampermetru, Rețea Electrică Tester, Ammet, Multimet, Clemă De Măsură Fluke.

Origine NC(de Origine)
Alimentare DC
Tip Display Numai Digital
Clasa De Precizie 1%
DIY Consumabile ELECTRICE
Nume De Brand NICEYARD
Temperatura De Operare -10 grade - +65 grade
Certificare NICI unul
Numărul De Model 15649
Cauta