0 Recenzii SKU: w2898

220V perisoare bătăuș din oțel Inoxidabil Comerciale carne Tocată mașină de carne pentru noroi/chiftele/mezeluri/ghimbir/usturoi tocat ect. 1 buc

In stoc


220V perisoare bătăuș din oțel Inoxidabil Comerciale carne Tocată mașină de carne pentru noroi/chiftele/mezeluri/ghimbir/usturoi tocat ect. 1 buc

Dacă aveți orice altceva pentru a înțelege, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu atenție.

Afișare produs

Număr produs:GL1088

Tensiune de alimentare: 220V

Frecventa: 50Hz

Putere: 1500W

Dimensiune: 35*31*83cm

Viteza: 2800rmp

Volumul de lucru: 0.5-2.5 kg

Greutatea despre: 26kg

În interiorul baril diametru: 20 cm

Vă rugăm să rețineți ca mai jos:

Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"(368.42 usd), ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!

Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, ne va ajuta pentru a aranja transportul de international expres și direct, livrare la adresa ta(ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!

1)În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim, atunci Când primiți pachetul, Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet, trimite imediat un mesaj la noi, ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

2)dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau de transport maritim, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.

3)Și feedback-ul dvs. este extrem de important pentru magazinul nostru, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și server-ul nostru ,după ce a confirma această comandă, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, avem, de asemenea, vă va da "PERFECT 5 STELE",

Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

1 122.18lei 1 402.73lei

Distribuiti

Hrana Uscata Mașină De Rectificat Moara, Blender Dropship, Mâna Blander Pentru Bucatarie, 6 în 1 Blender, Blender Mixer Stick, Philips Promit, Carnea Se Amesteca, Carne Inserați Codul Mașină, Blender Cablu, Ursul Blender.

Putere (W) 1500w
Numărul De Model 20
Dimensiunea este de aproximativ 35*31*83cm
Număr produs GL1088
Tensiune 220V
Putere 1500w
Nume De Brand LZHZXY
Greutate De Aproximativ 26KG
În interiorul baril diametru 20 cm
viteza 2800rmp
Frecvența 50Hz
Certificare CCC
Volumul de muncă 0.5-2.5 KG
Cauta