0 Recenzii SKU: w2807

Copii Bulgăre de zăpadă Clip rezistent la Uzura Bulgăre de zăpadă Filtru de Nisip Mucegai pentru Sport in aer liber Iarna copii Copii Papusa Jucării

In stoc


Spa nish cumpărători atenție:

dacă adresa dvs. include următoarele cod postal vă rugăm să nu alegeți Spa nish depozit.

Codul postal începe cu 51 /52/ 07 /35 /38.

Depozit de peste mări nu poate fi livrat.

În caz contrar vom trimite comanda din China depozit.

În caz contrar vom trimite comanda din China depozit.

Inima în formă de Bulgăre de zăpadă Iarna Clip din Plastic Amuzant rezistent la Uzura Bulgăre de zăpadă Mucegai Lupta Bulgăre de zăpadă Matrite pentru Exterior, Jucarii pentru Copii

Caracteristică:

Durabil și confortabil maner - realizat din plastic, de siguranță pentru copii.Mânerul este confortabil să dețină și poate fi folosit pentru a face mingi de plajă și bulgări de zăpadă.

Adorabil, in forma de inima de design - inima în formă de bulgăre de zăpadă clip are un drăguț de design de desene animate.Acest lucru este perfect jucărie pentru o copilărie frumoasă.Rezistent la uzura, fara miros, fara bavuri.

Distreaza - Zăpadă în timpul iernii este un lucru minunat.Distreaza-te!Utilizați bulgăre de zăpadă mecanism pe plaja de nisip-construirea și lupte bulgăre de zăpadă.

Inventii - Bulgăre de zăpadă factorii de decizie nu numai pentru a satisface curiozitatea copiilor și așteptările, dar, de asemenea, îmbunătăți capacitatea lor de a se adapta la schimbarea anotimpurilor, de care vor beneficia musculare lor de dezvoltare.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 34*8cm / 13.4*3.1, 30*8cm / 11.8*3.1, 38*8cm / 15.0*3.1

Material: plastic ABS

Culoare: Rosu

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Bulgăre De Zăpadă Clip

2.46lei 3.51lei

Distribuiti

Tort Mucegai, Scutec Jucărie, Tort Mucegai Silicon, Casă De Păpuși Bucătărie, Bat Jucărie, Creatorul De Papusi, De Nucă De Cocos Papusa, Minge Pentru Spălare, Led Cravata, Re Ment.

Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Origine NC(de Origine)
Cauta