1 Recenzii SKU: w2806

Snooker Pool Billiard Mănușă Cue Shooter Spandex 3 Degete Mănuși N3E6

In stoc


Document .produs-descriere { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Georgia; } .produs descriere .imagini { text-align: center; } .produs-descriere img { max-width: 100%; width: 800px; înălțime: 800px; vertical-align: mijloc; }

Descriere

100% de brand nou și de înaltă calitate

Material:Spandex

Dimensiune:pentru adulți

Culoare:Negru

Descriere Produs

Aceasta este o dimensiune se potrivește tuturor mănușă, (pentru adulți) a făcut din asturdy material elastic.

Simplu două degete și degetul mare design-ul este complet reversibilă și, prin urmare, total potrivit pentru fie la stânga sau dreptaci jucători.

Disponibil în negru, albastru și roșu, manusa se simte bine și foarte sigură pe de o parte, și, deși nu cea mai fluidă de materiale, ea nu face cueing efort.

Fi realizate din spandex, flexibilitate perfectă, de înaltă intensitate, sudoare de absorbție,durabil, acid și alcaline rezistență,trei degete deschide degetului Elastic, pentru cele mai multe.

Această biliard pool snooker 3 degete mănuși cauze piscină tacul pentru a aluneca lin prin degetele pentru o mai bună bila alba de control, și eliminând nevoia de murdar parte cretă pe masă.

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt

Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

Notă:

1. Pentru motive de poze, vă rugăm să permită o ușoară diferențele de culoare

Pachetul Inclus:

1 buc 3 deget mănuși

3.01lei 4.05lei

Distribuiti

Femeie Africană, Piscină Tabl, Carom Biliard Mănuși, Poza Biliard, Biliard Alb, Bazin De înot, Tac De Biliard, Tac De Snooker, Omin Snooker Cues Accesorii, Masa De Biliard Bile Mari.

Nume De Brand ciclul zona
Sport snooker
Numărul De Model PMC6105
Cauta