0 Recenzii SKU: w2787

1:200 1/200 Battleship DIY Mare 3D Hârtie Militar Model de Navă, nave de război Britanice de Wales Nava Jucărie pentru Copii Cadouri Artizanat

In stoc


{infomodule}

Notă: produsul este imprimat color A4 de hârtie, nu produsul finit, trebuie să taie manual și instalați-l.Acest produs aparține DIY hârtie manuală model produs

Ghid pentru a construi :

Pași de bază pentru a face Modele de Hârtie.

1) Taie fiecare parte aproximativ.

2) Folosiți un creion pentru a marca nota încet în spatele fiecare parte, pentru a evita tulburare (nu utilizați un stilou ca, probabil, te face deteriorat urme pe partea din față).

3) Utilizați Foarfece sau Cuțit Ambarcațiune să taie părți tocmai prin următoarele exterior.Nivelul de precizie afectează efectul de combinație. (Se taie cel mai exterior în cazul în care linia este suficient de gros).

4) Frotiu alb ciment adeziv pe una din cele 2 piese care trebuie să fie lipite împreună.

5) Stick-le împreună până la ciment uscat.

A sugerat sfaturi:

A. Pentru tăiere Foarfece, sugerez să nu pentru a împinge Foarfeca dar trageți hârtia.

B. de A face ori de piese mai bine, te rog pune o parte ferm pe masă, și a pus rigla pe care să se plieze pe linie.Dacă trebuie să se plieze în interiorul, ai putea prima împăturiți-o încet afară pentru a face trace, și rabatați-l înapoi la interior atunci.

C. Pentru a face piese curbate mai bine, puneți-o parte pe colț de masă, apoi împingeți și trageți-l înainte și înapoi.

D. Pentru a face părți, cum ar fi cilindri, utilizați instrumente, cum ar fi pen pentru a ajuta la a face curl mai natural.

Caietul de sarcini:

- Nume produs: 1/200 DIY Hârtie Battleship

- Material: Importate hârtie de imprimare

- Cantitate: 1 Set

- Vei primi un set de culori-cărți tipărite nu o terminat modelul.

Mărfuri Atribut: De Asamblare

Tema: Militar

Dimensiuni: 1/200

Notificare:

1. Modelul este un plastic de asamblare model și trebuie să fie asamblate și pictate de tine.

2. Ai nevoie de un plus de achiziționarea de lipici, vopsea și așa mai departe.

Pachetul Inclus:

1 x vas de Război Model

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele suplimentare, brerage taxe, și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

64.92lei 99.90lei

Distribuiti

Cx 10 Quadcopter Pret, Baieti Portocaliu De Zăpadă Pantaloni, Armura Film Redmi 9 Pro, șeful Copii Pulover, Copii Rochie De 15years, Sac De Pânză F Domnișoare De Onoare, Batman Lumina Protector, C4 Coupe Geamului, La Scară Comercială Bord.

Origine NC(de Origine)
Scara 1
Tip nava
Tema Vehicul
Certificare NICI unul
material Carton
Nume De Brand LBLA
Cauta