0 Recenzii SKU: w2751

T10X Adsorbție Patch-uri de Chitara de Preluare cu Reglare Volum pentru Chitara,Kalimba, Kahong Tobă, Vioară, Guzheng Guqin

In stoc


T10X Adsorbție Patch-uri de Chitara de Preluare cu Reglare Volum pentru Chitara,Kalimba, Kahong Tobă, Vioară, Guzheng Guqin

1.Instrument muzical acustic pickup cu control de volum, potrivit pentru chitară clasică, folk, chitara, ukulele, mandolina și a altor cutie vocal instrumente muzicale.

2.Auto-adeziv de design, se poate lipi la suprafață de instrument muzical ușor, foarte flexibil și convenabil de a folosi.

3.Nu este nevoie de a lovi cu pumnul găuri pe instrumentul muzical, ușor de instalat.

4.Ridica clare și clare instrument muzical de sunet, nu de atenuare a sunetului și tonul distorsiuni.

5.6.35 mm ieșire jack pentru conectarea amplificator pentru a obține mai puternic sunet muzical, perfect pentru street și de performanță etapă.

Caietul de sarcini:

Mufă de ieșire Stil: X tipul de

Culoare: alb + negru

Material: plastic

Dimensiune: mufă de Ieșire: 6,35 mm

Conținutul Pachetului:

1 * Preluare

1 * Conector De Ieșire

2 * Cablu Clipuri

2 * Autocolante

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

42.00lei 70.01lei

Distribuiti

Cajon De Percuție, Kahon, Drone în Pakistan, Guqin Siruri De Caractere, Drona Teren Pad, Geanta Tambur, Xt6, Guqin Glisante, Guqin Tricou, Gps Quadrocopter.

Origine NC(de Origine)
Cauta