0 Recenzii SKU: w274

20buc/lot IRLML0030TRPBF SOT23 IRLML0030TR SOT-23 IRLML0030 nuevo tranzistor del FET del MOS

In stoc


Bine ati venit la YUXINYUAN

Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare sau mai multe produse,vă Rugăm să co ntact noi.

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Transport la nivel mondial. 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o expirat waeeanty.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Wyltv.ro!

5.55lei 5.80lei

Distribuiti

Tranzistor Fet, Sot23, Tranzistor Mosfet, Dispozitive Analogice 24 Bit Adc, Idle Pulley Gt2 20t, Adc 24 Bit Zmeura, GT2 20T, Mosfet De Putere Tranzistor, Tranzistor Cu Efect De Câmp, Gt2 20t 3mm Plictisesc.

Nume De Brand YUXINYUAN
Starea noi
Tip Ambalaj Prin Gaura
Tip Câmp-Efect Tranzistor
Cauta