0 Recenzii SKU: w2733

Full 3D gel Edge Protector din Sticla Temperata pentru IPhone 6 4.7 a Crescut de Aur

In stoc


Full 3D gel Edge Protector din Sticla Temperata pentru IPhone 6 4.7 a Crescut de Aur

PACHETUL DE CONȚINUT:

1 X ecran protector oglinda de CRISTAL temperat Premium.Proteja tău Smartphone fața breton și cade.

Las măsuri protector trimis sunt:

Timp 13.52 Centimetri

Lungime: 6.40 Cm

Este articol voi trimite în VRAC, se spune, chiar fiind nou Nu Duce nici ngún tip blister cutie nici ambalare.

Nu include demachiant kit, nici Alcool prep pad, nici pe blister sau cutie care sunt mai ieftine și nu sunt necesare pentru instalarea corectă.

Este foarte important ca Ecranul Smarphone este sac de ceai perfect de curățare ant este de a instala protector din sticla temperata, altfel pot rămâne pete de praf între protector sticla si sticla pe Ecran.Las foi sunt 100% transparente .Stratul exterior de cristal este anti-zero și cu proprietate este anti-grăsime (LAS amprente mark fi mai puțin) .Protecție maximă pentru Ecranul tău de telefon.Evită ruperea în toamna, este confortabil, ușor și ușor de loc.Au o grosime 0,33 mm și o duritate de 9 H. Făcut pentru a măsura pentru telefonul ales de fag.Nu perjudica funcționalitatea touch ecran Și nu lasă resturi de ceea ce sunt ușor substituibile: cea Mai bună calitate în intervalul de protecție de crista .

Elementul de cumpărare cu noi INCLUD, de o asigurare de la recepție, fără daune: în Cazul în care produsul ajunge deteriorat de Trans prin tine noi ne ocupam de transport gratuit, un element nou pentru completarea primit cu daune.

La putere nu folosesc acest serviciu asociat Al articolului:

1 ) Pentru a deschide pachetul articolul trebuie să fie deteriorat, nu animale de companie daune în instalare, nici nu avea de instalat art.

2) Avem că verificați dacă prejudiciul produs: se intra in contact cu noi prin intermediul eBay sistem de mesagerie și escribirnos indicând probleme și atașați o fotografie aprecien protector în care prejudiciul.O dată a confirmat reenviara fi un produs de înlocuire.

Vă rugăm să corespund următoarele avertismente despre acest tip de produse:

Cele mai de Protecție din Sticlă călită lăsa câțiva milimetri nu cearșaf în telefon marginile pentru a facilita instalarea.Depinde de modelul de terminal, Dar apar în primul rând în terminalele care au un pahar cu Marginea 2.5 D (c s rotunjite, curbat sau Convexe).În ele edge protector ar trebui să rămână câțiva milimetri terminal de capete.Este foarte im tant de mult de Protecție din Sticlă călită Sean Bine, deoarece fiind rigid nu este costum și să nu rămânem în zona asta, de ce protector nu poate cubrirla și să fie levantaría, cogería praf sau aer.

Protectorul pot conecta până la camera din față nu ello afecta calitatea la imagine, dar nu trebuie să conectați senzorii de proximitate pentru telefon corect performanța.

Las fotografiile să nu întotdeauna pot reflecta Al 100% ca ajunge produsul.

Las imaginile afișate pot diferi usor produsul final.În urmă prin faptul că este o fotografie și să nu fie întotdeauna perfect sau poate schimba ușor forma Protector îmbunătățiri de model sau de decizie.

14.36lei 15.11lei

Distribuiti

Tratamente Creț Uscat, Puternic Gel De Anestezie, Puternic Gust Metalic, Puternic Mape De Birou, Puternic Topi Lipici 11mm, Puternic Mini Flaslight, Haine De Iarnă Colanti, Haine De Iarnă De Călătorie, Led-uri Puternice De Lumină Cameră.

Nume De Brand Todotumovil
Tip Față De Film
material Sticlă Călită
Edge-to-Edge Acoperire da
Pachet No
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Utilizarea telefon mobil
Compatibil Marca De Telefon Apple iPhone
Caracteristici Dovada Zero
Cauta