0 Recenzii SKU: w27164

1 buc Memorie Spuma de Perna Suport Lombar Ameliorarea Durerii Scaun Pernă Spătar Spate Perna de Masaj Lombar Talie Perna

In stoc


Descriere:

CONFORTABIL LOMBARE INFERIOARE SPATE SUPORT: O pernă de scaun proiectat pentru a ajuta la îmbunătățirea postura dumneavoastră și buna alinierea coloanei vertebrale.Perna din spate puteți să vă păstrați în mod corespunzător astfel încât să puteți lucra, cu mașina, sau pentru a juca jocuri mai confortabil.

MEMORIE SPUMA de PERNA: spatele Nostru perna suport lombar este umplut cu o densitate mare de spuma de memorie, care ajută la îmbunătățirea distribuția greutății de a scuti de stres și tensiune la nivelul articulațiilor și mușchilor.

ÎMBUNĂTĂȚI ZI de FOCALIZARE: Îmbunătățirea postura dumneavoastră nu numai că ajută la ameliorarea dureri, dar poate crește capacitatea dumneavoastră de a rămâne concentrat în timpul întrevederi de lungă durată sau în zilele de lucru, precum și atunci când sunteți de conducere.

DETAȘABIL ȘI LAVABIL ACOPERĂ: Fiecare spuma de memorie suport lombar perna vine cu unul de înaltă calitate, husa scaunului care este cu fermoar conceput, detașabil și lavabil.

CUREA ELASTICĂ ȘI APLICAREA pe scară LARGĂ: este o curea elastică pentru a păstra această spătar de scaun, în locul și pentru a preveni perna lombara de alunecare în jos.Este perfect pentru a utiliza în cele mai multe scaun de birou, scaun de calculator, scaun de birou, scaun de masina, etc.

Caietul de sarcini:

Material: poliuretan

Dimensiune: aprox.45x40x10cm/17.7x15.75x4inch(WxHxT)

Pachetul Include:

1 Bucata De Spuma De Memorie Suport Lombar Perna De Spate

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

31.35lei 60.28lei

Distribuiti

Lombare, Centura Spate, Corector Postur, Dureri Musculare, Perna Scaun Ortopedic, Logo-ul Relief, Postura, Piese De Scaun De Masaj, Durerea Lombară, Masina Suport Lombar.

Nume De Brand perfk
Origine NC(de Origine)
material Alte
Cauta