0 Recenzii SKU: w2692

Auto Camuflaj Accesorii Auto Oglinda Retrovizoare Ploaie Umbra Impermeabil Lamele Flexibile din PVC Mașina Înapoi Oglindă Spranceana husa de Ploaie 2 buc

In stoc


Universal Flexibil din PVC, Accesorii Auto Oglinda Retrovizoare Ploaie Umbra Impermeabil Lame Mașina Înapoi Oglindă Spranceana husa de Ploaie 2 buc

Descriere:

1.[Numele produsului] Masina Ploaie Spranceana

2.[Material] pvc+autocolant Reflectorizant

3.[Culoare] Meisai

4.[Pachet] 2 buc/set

5.100% de Brand Nou și de Înaltă calitate ,Ușor de instalat

6.Dimensiune :175 mm*55mm

Auto Retrovizoare oglinda Auto de ploaie spranceana este pentru toate masinile.Este potrivit pentru o mașină cu circularrearview oglindă.Nu este potrivit pentru masina cu unghiuri drepte oglinda retrovizoare.Nu este potrivit pentru camionete și CAMIOANE.Vă rugăm să fie de îngrijire.

Feedback-ul

Ai putea să ne dai un feedback bun și Plin de 5 stele despre descriere,de transport,de comunicare, dacă sunteți mulțumit.

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ,vă vom răspunde cât mai curând posibil după ce am citit-o.

Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place.

7.89lei 8.31lei

Distribuiti

Masina De Acoperire în Aer Liber, Masina De Acoperire Uv, Auto Caz, Masina Se Acoperă De Zăpadă, Auto Acoperi, Auto Ploaie, Masina De Acoperire De Ploaie, Rezistent La Apa Huse Auto Exterioare De Protecție Solară Capac, Masina De Acoperire De Praf, Masina De Acoperire Completă.

Aplicabile masina Universal
Model De Masina 2 Ploaie spranceana
Parte Auto accesorii auto
Nume De Brand muchkey
Auto Model 1 Camuflaj Ploaie spranceana
Model De Masina 7 Husa De Ploaie
Model De Masina 3 spoilerului din spate
Model De Masina 5 Oglinda Auto
Model De Masina 6 Ploaie Masina A Acoperi
Model De Masina 4 Nuante Spate
Masina Accessroies Auto Styling
Cauta