0 Recenzii SKU: w2676

Chinezii din Lemn Masiv LED Iluminat Candelabru Rustic Retro Bar Lămpi LOFT Magazin de Cafea Decor Agățat Lampă Luciu corp de iluminat

In stoc


Serviciul clienți · Dacă există orice probleme de pachete-ați primit,vă rugăm să ne contactați înainte de a face orice altceva. · · Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a ne contacta! · Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a ne contacta! · Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a ne contacta! · · Litigiu este ocupat de Wyltv.ro oficial.Platforma nu este foarte profesionist la produs probleme.Ele pot ajuta la rezolvarea problemelor perfect,de asemenea, nu există de mult timp de litigiu de prelucrare.Te rog, crede-ne,noi vă putem oferi o soluție satisfăcătoare.

Servicii suplimentare: corpuri de iluminat și alte bunuri pot fi achiziționate în numele.Vă rugăm să furnizați imagini de produs și dimensiuni.

1: modul de Transport: DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS China Post:; de nave la nivel Mondial (cu excepția, în unele țări sau speciale, locații de la distanță);

În cazul în care cumpărătorul alege un mod de transport care nu este potrivit pentru pachet, vânzătorul este obligat să-l schimbe.

2: în Cazul în care cumpărătorul nu a primit bunurile pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să contactați vânzătorul în timp.Te rog nu deschide un litigiu.

Vânzătorul va procesa pentru prima dată.

3: vămuire sarcini: vânzătorul nu este responsabil pentru vămuire import a pachetului, cumpărătorul este obligat să treacă prin vamă.Cumpărătorii sunt obligați să suporte taxe vamale.

Următoarele este o notificare de protecție a drepturilor și intereselor cumpărătorilor:

1: în Cazul în care cumpărătorul primește pachetul, există un pachet de rupere/defect/Greșit bunuri de bord, vă rugăm să luați fotografii de produs, în timp, contactați vânzătorul pentru după-vânzare de procesare a comenzii.

Vă mulțumim pentru cooperare.

Au o experiență plăcută la cumpărături.

1 313.31lei 1 641.65lei

Distribuiti

Rustic Corpuri De Iluminat, Lampă De Pandantiv, Folie Placa, Loft, Lampa Din Lemn, Bento Tava, Luciu, Ccam Tv, Mare Rustic, Corp De Iluminat, Cc Bijuterii.

Tip De Instalare Flush Mount
Tensiune 120V
Umbra Direcție Jos
Garanție 1 an
Este Estompat No
Certificare EMC
Umbra Tip Shadeless
Sursa De Alimentare AC
Tip Comutator Buton de comutare
Numărul De Model AP CHDJ
Finisaj fier
Caracteristici Modern
Tipul De Bază E14
Sursa De Lumina Becurile Incandescente
Nume De Brand fengshui
Corpul Material Lemn
Stil ART DECO
Este De Becuri Incluse No
Cauta