0 Recenzii SKU: w2659

Japonez Matcha ceai Seturi de Bambus Perie Set de Ceai Japonia Ceai-set de Bambus Naturale Ceai Matcha Accesorii Kung Fu Ceașcă de ceai Instrumente

In stoc


Caietul de elemente: ( vă Rugăm să alegeți dreptul de varianta cum doriți. ) De bambus Matcha Amestecati 100 pondate, 10.5 cm (4 1/8") inaltime X 6cm (2 3/8") Bol Matcha

D:10.5cm, Inaltime: 7cm Matcha Lingura L.: 18cm, W.: 0.9 cm

Amestecati titularul Înălțime : 8 cm, D: 6,5 cm

Matcha set de Ceai:

Acest lucru Ceremonia Ceaiului Japonez Matcha set este modul ideal de a obține dvs. de matcha pe pentru a pregăti matcha mod tradițional la domiciliu, așa cum este folosit în ceremoniile de ceai Japoneze.

În primul rând Aveți nevoie pentru a măsura în mod corespunzător cu lingura.Acest scoop va ajuta să obține dreptul de suma.Apoi amestecati vor ajuta să vă pregătiți bine și frumos matcha.La bol matcha poate fi apreciat ca o ceașcă de ceai pentru a bea matcha ceai verde în fiecare zi, sau de a efectua în ceremonia ceaiului Japonez.Și, amestecati titularul va ajuta să re-forma măturică și prelungi durata sa de viață.Acest set face, de asemenea, un cadou ideal.

1 Chashaku de Matcha = 1.0 ~ 1.5 g.

Pentru Usucha, subțire ceai, utilizați 2 Chashaku de Matcha.Pentru Koicha, ceai gros, utilizare de la 3 la 4.

Cum de a face o ceașcă de delicios matcha?

1. Locul 1 Matcha Lingura de matcha în bolul tău

2. Se toarnă în aproximativ 80 ml de apă fierbinte (72°C / 162°F)

3. Rula amestecati sub apa, apoi amestecati împreună matcha și apă caldă până când nu există aglomerări și o amendă de spumă se dezvoltă pe partea de sus (aproximativ 10-15 secunde)

Notă: bun venit OEM, ODM ordinele.Și noi oferim Drop-serviciu de transport maritim, trimite instantaneu cu urmărite cod.

Vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un mesaj dacă niciun interes.

70.68lei

Distribuiti

Dozator De Portelan, Japoneze Set Ceai, Lea Ceas, Lapte De Magazin De Ceai, Ceainicul Albastru, Robă Roșie Ceai, Matcha Set Ceai, Kungfu Ceai, Set Ceai, Cupa Kung Fu.

Numărul de Utilizatori 4
Cerere Giftset, matcha instrumente, casa de ceai
Nume De Brand tcup
Material de tel si scoop Naturale De Bambus
Capacitate 50ml
Numărul De Tip Tcup-TShanshanmuzhu001
Pachet Seif pachet
Abilitățile de tel si scoop Complet manual
material Portelan
Servicii Personalizate OEM, ODM
Cauta