0 Recenzii SKU: w2620

Vinde fierbinte Elveția cu Flag Sticker - Reflectorizante Germanice Oval Autocolant Decal - Orignal opera de Arta de Vinil

In stoc


Caracteristici: 100% de brand nou și de bună calitate, și universal montat pe toate vehiculele Decora masina cu mașina personalizate decal, care a făcut la un personlized aspectul de masina ta masina decal este rezistent la căldură și lumina soarelui, așa că nu e stins la puțin timp de ani de Ușor de instalat, doar coaja și inserați codul nu vor distruge culoare sau de suprafață este lipit pe Material:PVC de Înaltă calitate material de protecție a mediului,protecție solară rezistent la apa,nu se decoloreaza 8 culoare printting și gravură integrat,24 pascal minunat spray.Perfect tăiat,fiecare este o operă de artă de Culoare:Ca imagini arată Dimensiune: L,S,M Pachetul Include: 1 x Hot Vânzarea de Personalitate Avionul se Mișcă Lin Prin Nori Autocolant Auto Accesorii Auto Geam Decorativ din Vinil PVC 7 cm X 4.5 cm Instrucțiuni de Instalare: 1.Anhidru inserați codul va fi postat pe site-ul curat.uscat.Deposedat de toate sau o parte din capătul de hârtie,setați-o poziție bună,este fixat pe capătul de sus,de sus în jos pasta pe corp.folosiți o racletă de plastic sau card bancar și înapoi răzuire,extrudare va fi pe deplin cu aer. 2.pastă de apă vor fi postate pe site-ul curat deposedat de toate, la sfârșitul sau hârtie,soluție apoasă de agent de curățare pulverizat pe caroserie zona de adeziv și autocolante pe suprafața de mestecat a stabilit o poziție bună, eticheta cu atenție atașat la corpul vehiculului cu o racleta din plastic,decopertarea afară de apă și aer.naturale usuce la aer timp de 30 de minute,în cele din urmă elimina transferul de film.Sfaturi: Nu pune masina sub soarele fierbinte în termen de 48 de ore după instalare!!!Nu se spală la mașină, în termen de 48 de ore după instalare!

În prezent, acceptăm plata cu ajutorul Visa, MasterCard, Maestro card de debit, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, și transfer Bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Wyltv.ro mai târziu.

1. Produsele vor fi postate în termen de cinci zile lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă cu numărul de telefon de contact, mai ales cumpărători ruși, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3. Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru plata de taxe vamale, nu pot fi taxe vamale din cauza unor ării politicii vamale.Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.

6.39lei 18.20lei

Distribuiti

Steagul Autocolant, Deutsche Reichs, Anglia Autocolant, Pavilion Elvețian Vintage, Germana Ww2, Indian Autocolant, Opera De Arta, Desene Animate Cuțit, Papusa Keiumi, Swiss T Shirt.

Autocolant De Plasament Întregul Corp
Origine NC(de Origine)
Tip De Autocolant Caroserie
Ambalare Nu Este Ambalat
Lățime Produs 9cm
Tip De Material PVC
Categorie Autocolante
Element De Lungime 13cm
Numele Modelului Autocolant auto
Tip Adeziv Sticker
Cauta