0 Recenzii SKU: w2553

Stai pene Sălbatice Text Arte Vinil Masina Decalcomanii Autocolante Creative Autocolant parbriz Spate Text Decal Impermeabil L447

In stoc


Material :

Mediu prietenos de vinil

Acest Decalcomanii Sunt Foarte Bune Pentru Decorațiuni Interioare Și Suprafețele Exterioare Și Poate Fi Aplicat La Orice Suprafata Neteda Sau Semi-Suprafete Netede-Oglinzi, Sticla, Usi, Mobilier, Mașini De Metal, Plastic Și Pereți.

Auto-adeziv de tăiat mor de vinil autocolant ,nu de fond se va face de perete pare pictat.

Despre Dimensiunea :

15cm inaltime Cum să utilizați :

Pasul 1 : Curățați zona bine cu alcool sau apă și săpun.Nu utilizați Windex sau produse similare, pentru că va lăsa o urmă reziduuri, care va preveni autocolant de la aderarea bine.Pasul 2 :Pregătiți autocolant pentru aplicarea de către ferm frecare o racleta sau card de credit în întreaga clar banda de transfer.

Astfel, se elimină bulele de aer care poate fi format și face autocolant se agață de banda de transfer.

Pasul 3 :Coaja albă de hârtie pe suport autocolant.Dacă eticheta se agață de suport,încet înlocui pe suport de hârtie și repetați Pasul 2.

Pasul 4 :coborâți Încet autocolant pe suprafata si frecati-l în loc ferm cu o racleta sau card de credit.Începe în mijlocul și modul de lucru.

Pasul 5 :coaja Încet clar banda de transfer la un unghi.Aveți grijă să nu pentru a trage eticheta de pe suprafață.Dacă autocolant îndepărtează de suprafața repetați Pasul 4.

6.22lei 8.27lei

Distribuiti

Stai Wild Moon Pentru Copii Cross Stitch, Stai Wild Moon Copil De Timbru, Stai Wild Moon Pentru Copii Broderie, Rămâi Copil Sălbatic Perna, Tricou Rămâi Copil Sălbatic, Stai Wild Moon Child Sigiliu, Stai Sălbatice Luna Desen Pentru Copii, Autocolant Auto Copil Sălbatic, Stai Wild Moon Copil De Pernă, Stai Sălbatice Tigan Copil Tricou.

Articol Diametru 25cm
Autocolant De Plasament Portbagaj
Tip De Material PVC
Tip De Element Autocolante
Model Alte
Înălțime Element 0.1cm
Element De Lungime 15cm
Tip Alte 3D Autocolant
Lățime Produs 0inch
Numele Modelului L447
Tip De Autocolant Caroserie
Nume De Brand Felizdecor
Design Desene animate
Ambalare Vine Ambalat
Categorie Autocolante
Cauta