0 Recenzii SKU: w2537

Bucătărie Acasă Alimentar Sac De Depozitare Titularul Hangable Depozit De Legume Sac De Gunoi Dispenser Din Plastic De Bucatarie Organizator

In stoc


Descriere:

1. Fi făcut de impermeabil oxford pânză material, care este puternic si durabil, este ușor pentru a șterge. 2. Dubla deschidere mare, este convenabil pentru stocarea, și nu este ușor să se împrăștie. 3. Hemming șnur, este puternic și de încredere. 4. Reglabile curea, 16cm inaltime poate fi ajustat de la voi. 5. Creșterea capacității, care poate găzdui aproximativ 60 de pliat saci de gunoi.Caietul de sarcini: Material:impermeabil Oxford Culoare:Ca imagine arată Tip:Sac De Gunoi Sac De Depozitare Dimensiuni:32.5*16*5.5 CM Pachetul inclus: 1*Sac De Gunoi Sac De Depozitare Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual. 2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. 3.Vă mulțumim pentru înțelegere.

23.63lei 39.37lei

Distribuiti

Tjar De Stocare De Bucatarie, Cutie De Fructe, Ușor Storcator, Gunoi Punga De Plastic Dispenser, Coș De Fructe, Bucătărie Organ, Bucătărie, Lenjerie De Stocare, Legume Pungă De Hârtie, Coca-cola Pungi De Plastic, Spatulă Lung.

Stil Modern
material Oxford
Origine NC(de Origine)
Cauta