0 Recenzii SKU: w2506

Puzzle Tangram Magnetic Forma de Carte 3D Puzzle Tangram Magnetic Jucarie pentru Copii Puzzle din Lemn Jucărie Cadou de Ziua de nastere Băiat Jucărie Fata Cadou

In stoc


Caracteristici:

Forma de carte & magnetic design

Tangram set de caracteristici în formă de carte, design coajă, care este convenabil pentru a efectua.Deschide tangram forma de carte de coajă.Partea stângă este puzzle broșură, cu 132pcs tangram întrebări pentru tine de a răspunde.Partea dreapta este locul ideal pentru tine de a pune blocuri tangram împreună.Fiecare bloc are un magnetice piatră de pe spate pentru o mai bună fixare de performanță, arată un bun anti-pierde funcția.

Suprafață netedă & materiale din lemn

Acest minunat puzzle din lemn este realizat din lemn de înaltă calitate și eco-friendly vopsea, care este foarte sigur, inodor si non-toxic pentru copii.În plus, lustruit suprafață netedă, nu va durea degetele copiilor.

De învățământ

Lemn tangram poate ajuta pe copii să învețe culori și geometrie formațiuni într-un stadiu incipient.E o perfectă și pline de distracție mod de a îmbunătăți de mână și ochi de coordonare și de creativitate.Ea îmbunătățește, de asemenea, de gândire și de raționament în copii mici.

Colorate

Tangram diverse culori sunt foarte atractive pentru copii și încurajați-i să se angajeze cu această jucărie de învățământ.

Domeniul de aplicare

Face o zi de naștere, de Crăciun sau cu orice alta ocazie ca un cadou grijuliu când vine vorba de a darui un copil.

Caietul de sarcini:

Tip: de învățământ tangram

Cantitate: 1 set

Material: lemn

Culoare: așa cum se arată

Potrivit pentru copii de vârstă: peste 36 luni

Dimensiuni: 37*22cm/ 14.54*8.65 inch(L*W*H)

Greutate neta: 160g/ 5.64 oz

Pachet:

1* învățământ tangram set

Lista de ambalare

1* învățământ tangram set

38.28lei 75.06lei

Distribuiti

Copiii Raft Scaun, Jucarii Moi Mare Scsa, Jucarii Moale Brvl Stele, Moale Jucării Copii Ieftine, Copii Bretele Designer, Soft Toys Papusa De 10 Cm, Jucarii Moale Gacha Viata, Jucarii Moale Overwatchx, Copii Băieți Geanta De Voiaj.

Avertizare NU Manca
Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Numărul De Model de învățământ tangram
Tema Sport
Cauta