0 Recenzii SKU: w2479

Decopertarea Hărți Harta Magic Mini-Hartă a Lumii Colorate Cameră Decor Acasă Autocolant de Perete Cadouri Postere de Călătorie pentru Marcarea TN99

In stoc


Decopertarea Hărți Harta Magic Mini-Hartă a Lumii Colorate Cameră Decor Acasă Autocolant de Perete Cadouri Postere de Călătorie pentru Marcarea TN99

Caracteristici:

1. Aplicație - Acest Decopertarea Harta este pentru a Călători Poster și Decor.Ea are toate caracteristicile excelente ale obișnuit decopertarea hărți, dar este puțin mai mare și are mai multe detalii complexe și mai mult stil.

2. Instrucțiuni - Ușor de utilizat: se naste O noua lume, cu o lumină resturi de moneda.

3. Material - Acest produs este fabricat din cupru de înaltă calitate hârtie la resturi de pe anumite locuri cu usurinta.

4. Mare Cadou Perfect pentru iubitorii de călătorie și copii de învățare țările de cunoștințe.Ea are un rafinat ambalaje mici, care ar putea să fie surprinzător de mare dacă este pentru uz personal sau ca un cadou.Pentru iubitorii de călătorie , hărți noastre sunt un mod grijuliu de a sărbători amintirile de călătorie și aventuri pentru a veni!

5. Design - fundal negru si folie de cupru de acoperire a face să arate mai elegant pe orice perete.Ar fi interesant să descoperi frumoasa acuarela design ca ai resturi de pe fiecare destinație nouă.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere:

Decopertarea Hartă

Material: Cupru hârtie

Dimensiune: 42.3*30cm

Baterie: Nu

Culoare/Stil: Ca în imaginea de mai jos

Gama de produse: Culturale și Educaționale de Produse

Greutate: aproximativ 110g

Cerere: Decor, Postere De Călătorie

Pachetul Include: De

1 x Decopertarea Hartă

1 x Decopertarea Hartă

26.64lei 45.17lei

Distribuiti

Pad Silicon Cristale, Tableta M6 Huawei Caz, Rotary șmirghel 5000, Pături De Lână Anime, Rochie Marime Mare De Mătase, Moldex 2300n95 Review, Tricouri Detalii Sovietice, Fleece Pătură Scobby, Buton De Comutare Sony C3.

Scenarii PERETE
Clasificarea Fereastra Autocolante
Origine NC(de Origine)
Model Avionul De Perete Autocolant
Tema Peisaj
Stil Europa
Cauta