0 Recenzii SKU: w2453

Bani Pachete de Plicuri Roșu Chineză Nod Inele de Jad Dragon Phoenix Model Norocos Saci de Festivalul de Primăvară Brocart Portofele-WT

In stoc


Bani Pachete de Plicuri Roșu Chineză Nod Inele de Jad Dragon Phoenix Model Norocos Saci de Festivalul de Primăvară Brocart Portofele-WT

O:20.000 de yuani de aur pandantiv dragon

B:20.000 de yuani de aur pandantiv phoenix

C:20.000 de yuani versiune orizontală de plum blossom bel

D:150.000 de yuani de aur dragon butonul de arta pânză Descriere:

Caracteristici:

1. Noroc Plic Roșu - În cultura tradițională Chineză, plicuri roșu înseamnă a aduce noroc și fericire pentru cei care le primesc, puteți să-l utilizați singur sau ca și cadou pentru prieteni și familie.

2. Superba Si Rafinat Roșu - plicurile sunt realizate din tesatura brocart, atașarea păun nod și modele diferite, cu clasic Chinez elemente face neobișnuit și rafinat.

3. Simplu de Utilizat - frumosul păun nod nu este doar un decor, dar, de asemenea, o funcție fixă, ușor de a deschide și închide, rafinat mătăsuri model și Chineză nod în manopera bun.

4. Aplicarea pe scară largă - roșu bani pachete va aduce noroc, bunăstare, sănătate și fericire , se potriveste pentru Anul Nou, nunti, zile de naștere, sărbători și așa mai departe.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: satin

Dimensiune: 12.3x19.5cm/19x11cm/35x23cm

Pachetul Include:

1 x Plicuri Roșu

43.88lei 53.52lei

Distribuiti

Roșu De Pachete De Nunta, Pachet Rosu, China Portofel, Decor Dragon, Dragon Geanta, Card De Pachete, Gros Chineză Brocart, Chineză Pânză, Moneda Chineză Geanta, Brocad Tesatura.

Nume De Brand HOBBAGGO
Tip De Închidere Hasp
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Stil stil chinezesc
Material Principal Alte
Cauta