0 Recenzii SKU: w2382

64" Portabil Dulap de Depozitare Organizator Dulap Rack pentru Haine cu Rafturi Gri Depozit marea BRITANIE

In stoc


Dulap portabil de Stocare Organizator Dulap Rack pentru Haine cu Rafturi Gri marea BRITANIE Depozit Descriere:

Caietul de sarcini

1. Element Nume 64 Portabil Dulap de Haine Acasă Dulap Haine Organizator Depozitare cu Rafturi

2. Materialul de Acasă Dulap Non-Țesute Tesatura de Acoperire, Tub din Oțel Și Plastic Conexiune

3. Dimensiune de Acasă Dulap (41.3 x 18.0 x 64) / (105 x 44 x 163) (W x D x H)

4. Culoare de Acasă Dulap Gri

Pachetul Include

1 x Dulap Portabil

1 x Instrucțiuni

Note

1. Vă rugăm să asigurați-vă că toate poli ajunge la fundul de plastic conector găuri.

2. Vă rugăm să fie atent în timpul de asamblare și demontare.

Prezentările

Noastră 64 Portabil Dulap de Depozitare Organizator Haine, Dulap este Realizat dintr-Selectate Non-Țesute Tesatura de Acoperire, de Înaltă Calitate, Tub din Oțel și Plastic PP Conectori, Care Va Durabil și de a Satisface pe Termen Lung Nevoile de Depozitare.Dimensiunea de Haine, Dulap, il Face Potrivit pentru Organizarea Camere Mici și Walk-In Dulap.Bunuri mobile Îmbunătățit Haine Agățat de Rod și 6 Rafturi de Depozitare Oferă Suficient Spațiu pentru Mai mult Costume și Haine Pliate.Cu fermoar Praf Acoperire Oferite pentru a Păstra Elementul Departe de Praf și Apă-Dovada Tesatura Niveluri sunt Ușor de Curățat.Acesta Va Fi foarte Convenabil și Funcțional.Nu Ezitati sa Cumpere Unul!

Caracteristici

1. ROBUST si DURABIL de CONSTRUCȚIE Făcute la anumite Non-țesute Tesatura de Acoperire, Apă-Dovada Tesatura Niveluri, de Înaltă Calitate, Tub din Oțel și Plastic PP Conectori, Acest Portabil de Stocare Dulap Va Întâlni pe Termen Lung Nevoile de Depozitare.

2. Economie de SPAȚIU ORGANIZERGreat Mărimea 41.3u201dW x 18.0u201d D x 64u201dH(105x44x163cm), Care o Face Adecvată pentru Organizarea de Camere Mici și Walk-in Dulap.

3. DEPOZITARE SPAȚIOS DULAP Mobil Haine Agățat de Rod și 6 Rafturi de Depozitare Oferă Suficient Spațiu pentru Mai mult Costume și Haine Pliate.

4. PRAF ACOPERI & APĂ-DOVADA de NIVEL cu Fermoar Praf Acoperire Oferite pentru a Păstra Elementul departe de Praf și Apă-dovada Tesatura Niveluri sunt Ușor de Curățat.

5. CONVENABIL de A FOLOSI și de a ASAMBLA Acest Uimitor Dulap Face Haine sau Accesorii de zi cu Zi Ușor de Acces; Instalarea este la fel de Ușor, nici un Instrument nu este Necesar.

Notă

1.La primirea mărfurilor, vă rugăm să confirmați produs în conformitate cu lista de instrucțiuni.Odată ce ați găsit Mai puține piese, vă rugăm să furnizați imagini relevante pentru a ne contacta.Ne vom ocupa de ea în timp.

2.Vă rugăm să instalați bunuri cu manualul de instrucțiuni.

3.Se recomandă ca instalarea să nu fie prea strâns pentru a ajusta cu ușurință.După ce structura este instalat, firma interfața pentru mai multă stabilitate.

110.42lei 169.87lei

Distribuiti

Masina G5, Europa Stoc, Tableta în Portugheză, Dulapuri Usi, Germană Depozit, Depozitul Din Europa, Europa Depozitul De Transport Maritim, Ue Depozit, Organizează Dulapuri, Asambla Dulapuri.

DIMENSIUNE 105
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model portabil
Locul de origine China
Metoda De Instalare Asamblare
Stil Europa și America
Pliat da
Model NICI unul
Aspectul Modern
Modul De Deschidere Și Închidere fermoar
Nume De Brand DOORSACCERY
material Tesatura
Sertar Numărul >10
Finisaje Material Pânză
Cauta