0 Recenzii SKU: w2351

30*40 De Garnituri De Frământare Aluat Mat Non-Stick Silicon De Copt Rogojini Pad Foaie De Copt Sticlă Pizza Tort De Zahăr Ambarcațiuni De Patiserie De Gătit Instrument

In stoc


Descriere

Stare: Brand new

Material: Silicon

Culoare: rosu, negru

Caracteristică:

Patiserie pad-ul este fabricat de înaltă calitate din silicon de calitate alimentară.Acesta este non-toxic, non-lipicios, non-alunecare, nedeformabil si rezistent, oferind o distribuție uniformă a căldurii.

Proiectat pentru a include greutatea, temperatura și metrice de conversie, Dimensiunea de Imprimare Ghid vă permite să facă proporția perfectă de biscuiți și plăcinta.

Acesta poate rezista la temperaturi de la -40 ° C la 230 ° C, foarte bine atașat la masă sau la masă, și nu se mișcă ca aluatul este împins afară.

Pur și simplu se spală pad silicon cu apă caldă cu săpun sau pune-l în mașina de spălat vase pentru a curăța l, roll-l în sus sau rabatați-l în sus, luând minime de spațiu pentru un sertar sau dulap.

Potrivit pentru copt, de frământare, de rulare, potrivit pentru cuptoare, cuptoare cu microunde, frigidere.

Dimensiuni (lungime x latime): 40 x 30 cm / 16 x 12 cm

Memento prietenos: dimensiunea este măsurată de mână, vă rugăm să permită o ușoară eroare de măsurare.Datorită display color de diferite display-uri, fotografie color pot fi ușor diferite de produsul real.

Setările includ: 1 buc bicarbonat de mat

'

23460 Super HOT

17.28lei 25.05lei

Distribuiti

Ace De Rulare & Patiserie Placi, Home & Garden, Ieftine Ace De Rulare & Patiserie Placi, De Înaltă Calitate Home & Garden, Ace De Rulare & Patiserie Placi.

material silicon
Tip Ace De Rulare & Patiserie Placi
Caracteristică Eco-Friendly
Certificare CIQ
Origine NC(de Origine)
Cauta